Bérmálkozók Emlékkönyve


Szerkesztő: Patyi Beáta

Cimkék: Bérmálás

Kategória: Ifjúság
ISBN szám: 978-615-51478-6-9
Kiadó: Jel Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 90
Méret: 145x205 mm
Kötés: keménytáblás

3400 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Kedves bérmálkozó Testvérem!

Egy „fotóalbumot” tartasz a kezedben, amely a bérmálkozásod szívedben lezajlott eseményeit örökítette meg. A bérmálkozásod után talán véget ért a szervezett, „iskolás” hittan az életedben, talán nem lesz olyan és annyi külső elvárás a vallásod gyakorlásával, mint a felkészülés folyamán, talán kevésbé lesz már fontos a hit és annak dolgai...

És akkor kezedbe veszed ezt a könyvet, amely rólad és arról sz Istenről szól, aki betöltött téged önmagával, aki téged soha el nem hagyó szeretetet ígért neked a bérmálásodkor, hiszen ez az ünnep a Bibliában a szövetségkötés ünnepe.

„Kivé tett téged ez a szeretet a szertartás során? Mivel, mikkel lettél gazdagabb? Kik állnak láthatatlanul melletted, hogy segítség lépteit?” – e kérdésekre adható sok-sok válasz most már nemcsak tananyag, ez már életed része, és ez a kis összeállítás segít neked alkalmaznod e valóságot a mindennapjaidban.

Azt mondják, a bérmálás után a hited megélése, a templomba járás, a gyónás, meg a többi „vallásosság” már teljesen a te döntésed lesz. Ezek jelennek lesznek az életedben, ha akarod, ha pedig nem, akkor nem. Isten viszont mindig szeretni fog, és tenni fog érted, és persze türelemmel kivárja, hogy légy az, akivé a bérmálásban tett téged: Fiának, Jézusnak bátor és szabad követője.

Már megbérmált, sokat tapasztalt, és hitüket nem szégyenlő testvéreid állították össze neked ezt a kiadványt. Egyházunk tagja vagy, és most már jobban, mint bármikor – köszöntünk közöttünk, számíts ránk, menjünk együtt a te Teljességed felé is!

(Kajtár Edvárd atya)

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?