Karácsonyi áldás

Szerző: Donna VanLiere

Cimkék: Karácsony

Kategória: Szépirodalom
ISBN szám: 978-963-26735-4-7
Kiadó: Lazi Könyvkiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 224
Méret: 122x197 mm
Kötés: keménytáblás

2990 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Donna ​VanLiere rengeteg olvasó szívét meghódította gyönyörű karácsonyi regényével, A karácsonyi cipővel, amelyben Nathan még kisfiú volt, akitől a rák elragadta édesanyját. Amikor egy idegen kifizette helyette az édesanyjának ajándékba szánt cipőt, nem csak ő, de Robert is a szív mélyére ható leckét kapott a szeretet és a nagylelkűség nagyságáról.
A történet most folytatódik…

Nathan immár harmadéves orvostanhallgatóként rádöbben, hogy nagyon sok mindent meg kell még tanulnia a hitről, az áldásról és az áldozatról. Meghan Sullivan tanítja meg neki mindezeket – a fiatal nő, aki ugyan lyukkal a szívében született, ez mégsem tarthatja vissza attól, hogy az egyik leggyorsabb futó váljon belőle. Ugyancsak erre tanítja Charlie is, a kisfiú, aki megmutatja Nathannek hogyan kell valódi bátorsággal élni az életet. Ők együtt segítik majd át Nathant élete újabb nehéz szakaszán.

A Karácsonyi áldás lenyűgöző történet arról, hogy a remény a legsötétebb helyeken is tovább élhet, és hogy az őszinte szeretet minden ajándékok legnagyobbika.