Tiszta férfiasság

Szerző: Jason Evert

Kategória: Ifjúság
ISBN szám: 978-963-12046-2-9
Kiadó: Mission is Possible Kft.
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 70
Méret: 110x175 mm
Kötés: puhafedeles

690 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A fiatal férfiak megérdemlik, hogy egyenes választ kapjanak a nőkről, a randizásról, a szexualitásról és a hiteles férfiasságról feltett kényes kérdéseikre…

  • Mit akarnak a lányok?
  • Hol van a határ?
  • Mi rossz van abban, ha a szexről gondolkodok?
  • Miért rossz a pornó? Hiszen nem bántasz senkit.
  • Mi van a fürdőruhás magazinokkal?
  • Ha a lány hajlandó a dologra, akkor miért rossz?
  • Mi a helyzet a biztonságos szexszel?
  • Nem kéne szabadnak lennem, hogy azt tegyem, amit csak akarok?
  • Hogyan maradhatok tiszta?

A Tiszta férfiasság zsebkönyv megválaszolja ezeket a kérdéseket, sőt, különböző stratégiákat fogalmaz meg, hogy a fiatal férfiak növekedhessenek a tisztaság erényében.

Ha eljön az idő, hogy egy fiatal nőt randira hívj, kezdeményezz! Nincs mód arra, hogy ezt kikerüld – egy férfinak meg kell tapasztalni, milyen idegroncsnak lenni, amikor randira hív egy lányt. Ezzel megtiszteli a lányt, mivel az elutasítás kockázatát leveszi róla és magára veszi. A szerelem kezdeményezésével azt mondod neki, hogy szívesebben vállalod a kockázatot, hogy elutasít, minthogy ne legyen esélyed arra, hogy megnyerd őt. Bújj tehát ki a csigaházadból! Ha a lány nem éri meg az elutasítás fájdalmát, akkor nem vágysz rá eléggé

Tervezd meg  előre a randevút! Mutasd meg, hogy gondolkodtál és fáradoztál azon, hogy a vele töltött idő különleges legyen. Ne csak ücsörögj mondván: „Nem tudom. Te mit akarsz csinálni?” Ha étterembe mentek, nyisd ki előtte az ajtót. Ha leültök, told alá a széket. Előre meggondoltan add neki azt a helyet, amely az étterem közepe felé néz, vagy amelyiknél jobb a kilátás. Azt a helyet foglald el, amely a fal felé néz. Ez azt jelzi, hogy nem fogsz elnézni mellette a csinos felszolgálóra vagy a tévére vacsora közben. Őt nézed, és ezt ő tudja. Ha egy vonzó nő elsétál melletted, a figyelmedet azon tartsd, akivel éppen randizol, hogy biztos lehessen a szerelmedben. Azzal, hogy más nőket bámulsz randizás közben a tisztelet, az önfegyelem és az előkelőség hiányát mutatod ki.

Amikor a pincér jön, engedd, hogy ő rendeljen előbb. Ha megjön az étel imádkozzatok, és ne egyél úgy, mintha valaki el akarná venni tőled! Használd ki az időt, és ne kotorj át ételt az ő tányérjáról a tiedre, hacsak fel nem ajánlja. Amikor a beszélgetésre kerül a sor, kerüld az olyan mondatokat, amelyek így hangzanak: „Most már eleget beszéltem magamról. Most te beszélj rólam!” Érdeklődj iránta. Beszélgess nyíltan, kerüld a pletykát, és légy megfontolt azokkal a témákkal kapcsolatban, amelyekről talán ő nem szeretne beszélni. Ha jön a számla, nézz rá tágra nyílt szemekkel, csúsztasd oda neki mondván: „Ha a helyedben volnék, én nem fizetnék ilyen sokat.” Na persze! Ha te hívtad meg egy étterembe, neked kell fizetni.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Crystalina Evert: Tiszta nőiesség

Crystalina Evert

Tiszta nőiesség

690 Ft

Jason Evert: Tiszta szerelem

Jason Evert

Tiszta szerelem

690 Ft

Simon András: Könyvjelző

Simon András

Könyvjelző
SA-0413

350 Ft

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink