A legkisebb angyal és a karácsony csillaga

Szerző: Charles Tazewell

Kategória: Gyermek
ISBN szám: 978-963-69674-7-5
Kiadó: Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 50
Méret: 120x180 mm
Kötés: puhafedeles

980 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A mennyország legkisebb (és eleinte a legszomorúbb) angyalkája a főhőse ennek a kedves könyvecskének. Megtudjuk, hogyan tanult meg repülni, mi az, ami a legjobban hiányzott számára.

Fény derül arra is, miért hívják a szigorú Igazságosztó Angyalt a Megértés Angyalának azok, akik ismerik. Végül megtudjuk, milyen különös ajándékot nyújt át a legkisebb (és a legboldogabb!) angyalka a Gyermeknek, aki Betlehem városában született...

Aztán egyszer csak elközelgett az idők teljessége, az a nap, amikor Isten Fia, Jézus meg fog születni Szűz Máriától Betlehemben. Amikor a jó hír elterjedt a mennyben, minden angyal örült, és kristálytiszta hangol magasztalta a csodák csodáját, a gyermek Jézus eljövetelét.

Az angyalok és arkangyalok, a szeráfok és kerubok, a kapu őrzői és a szárnycsinálók, de még a gloriólakovács is, mind félretették szokásos munkájukat, hogy ajándékokat készítsenek a Szent Gyermek számára. Mindenki, kivéve a legkisebb angyalt. Ő leült az aranylépcsőre és feszülten várta, hogy valami jó gondolata támadjon.

Mit is adhatna ő az Isten Fiának? Mi lenne a legalkalmasabb? Egy darabig arról álmodozott, hogy ír egy gyönyörű dalt, amelyben megénekli szeretetteljes imádatát a Gyermek iránt. De a legkisebb angyalnak sajnos semmi zenei tehetsége nem volt.

Azután az az izgalmas gondolata támadt, hogy imádságot fogalmaz. Olyan imádságra gondolt, amely örökké élni fog az emberek szívében, hiszen ez volna az első imádság, amelyet a kis Jézus hall. A legkisebb angyalba azonban a legkisebb írói tehetség sem szorult.

Jaj, mit is adhatna egy ilyen kicsi angyal a kisded Jézusnak, ami tetszene neki?

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?