Jézus tanító évei 2.

Szerző: Emmerick Anna Katalin

Kategória: Biblikus segédkönyv
ISBN szám: 978-963-27766-7-5
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 512
Méret: 143x202 mm
Kötés: keménytáblás

2900 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

II. János Pál pápa 2004. október 3-án avatta boldoggá a misztikus ágostonos nővért, aki kicsi korától látomásokban, Őrangyala magyarázataival elragadtatásokban látta a Boldogságos Szűz Mária és az Úr Jézus életének helyszíneit, történéseit. A látottakat – isteni parancsra – a neves német költőnek, Clemens Brentanónak diktálta le, aki 1818-tól 1824-ig hűséges írnoka volt.

A most megjelenő kötet a Jézus tanító éveit felölelő három kötetnyi anyag második része, amely által az evangéliumi történések még részletesebben elénk tárulnak. A példaadó Krisztus-követő életet élő látnok által közvetített üzenetekben Üdvözítőjére és benne élete értelmére talál az ember.

Néhány részlet Szent János haláláról

János halála még teljesen el volt hallgatva, sőt Jézus Betánia felé menet találkozott a híreszteléssel, hogy János visszanyerte a szabadságát, és szabadok részt vesz a machéruszi ünnepségeken. Nem tudom, hogy ezt nem szándékosan hintették-e szét. Az ünnep még hosszú ideig folytatódott azután, hogy Heródes kivonta magát, mert most a gyalázatos asszony rendezett neki ünneplést. Azt az öt embert, akik tudtak János kivégzéséről, Heródes parancsára börtönbe zárták, és kifelé teljesen elszigetelték; ez a két őr, a hóhér és a szolgája, és Szalóme szolgálója, aki együttérzést tanúsított. Senki nem sejtett semmit a bizalmas embereket kívül, akik tudtak róla. Az ünneplés folytatódott, Heródes ugyan még visszavonultságban volt, de amikor az az ünneplés kezdődött, amit az asszony rendezett, újra megjelent.

 

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Aktuális ajánlataink

Hevenesi János SJ: Megőrzöd életem

Hevenesi János SJ

Megőrzöd életem

1200 Ft

Pavelczak -Major Dorina & dr. Török Csaba: Hittan 5. Lépés(T)rend

Pavelczak -Major Dorina & dr. Török Csaba

Hittan 5. Lépés(T)rend
Munkatankönyv

1800 Ft

Kerényi Lajos: Tanuljunk meg ünnepelni!

Kerényi Lajos

Tanuljunk meg ünnepelni!

2300 Ft