A százéves Fatima

Szűz Mária Szeplőtelen Szívének győzelme

A százéves Fatima

Szerző: Anton Nadrah OCist

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-51477-0-8
Kiadó: JEL Könyvkiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 84
Méret: 110x180 mm
Kötés: puhafedeles

1200 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

XVI. Benedek pápa óhaja 2010-ben az volt: „Ez a hét esztendő, amely elválaszt bennünket a jelenések százéves évfordulójától, segítsen Szeplőtelen Szívének győzelméhez! E győzelemhez nagymértékben segítségünkre lehet az öt elsőszombat megtartása. Előkészít bennünket Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, és ezzel Jézus Szentséges Szívének való felajánlásra is, valamint a fatimai események százéves megünneplésének gyümölcseihez.”

A felajánlás lényege tudatos és teljes ellentmondás a bűnnek, a gonosz csábításának, a gonosz léleknek és visszavonhatatlan átadás Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, és általa Jézus Szívének, feleletként az Ő szeretetükre. Ezzel a felajánlással tudatosan megújul és elmélyül az Istennek való keresztségi felajánlásunk.

A felajánlás annál gyümölcsözőbb, minél jobb volt az előkészítése. Nem elég a felajánló imát csak elmondani. Életünk egyezzen meg a felajánlással. Úgy kell gondolkodnunk, beszélnünk, dolgoznunk, ahogy ezt Szűz Mária és Jézus tették. Az átadás mélyen kihat életünkre és megtéréshez, új életre vezet. Ez az élet a keresztségből és a többi szentségből fakad, evangélium szerinti élet lesz, Jézus és Szűz Mária követése.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?