Via Lucis

A fény és az öröm útja a Feltámadott nyomában

Via Lucis

Szerző: Giovanni Dragoni

Cimkék: Húsvét

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-99564-4-5
Kiadó: Don Bosco Kiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 80
Méret: 148x210 mm
Kötés: puhafedeles

870 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A keresztény élet a húsvéti misztérium által teljesedik ki: Krisztus bűneinkért meghalt és üdvösségünkért győzedelmesen visszatért a sírból. Az ő feltámadása határtalan örömöt visz minden keresztény életébe.

A Via Lucis, a Feltámadott Krisztus tanítványaival és más emberekkel való találkozásain keresztül segít megtapasztalni ezt az örömöt, amely bárhol is tűnt fel, elképesztő gyorsasággal terjedt.

A Szentlélek töltse meg a mi szívünket és mennyei boldogsággal, miközben együtt örvendezünk azokkal, akik láthatták az Urat.

Az életben folyamatosan úton vagyunk. Ám ezen az úton nem vagyunk egyedül. A Feltámadott megígérte: „És íme, én veletek vagyok minden nap a világ végéig!” (Mt 28,20) Életünk a feltámadás fényében nyer értelmet. Azért gyűltünk itt össze testvérek, hogy együtt találjunk rá arra az útirányra, amelyet a Feltámadott világított meg számunkra. Egy nap azt mondta neki egy írástudó: „Mester, követlek téged, ahová csak mész.” (Mt 8,19) A Kálváriára ment, megjárva a Via Crucis-t; a világ útjain pedig a Via Lucis-t. Felfedezzük majd, hogy a feltámadás a béke és az öröm szerzője, az új a történelembe.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Giuseppe Ghiberti: Látta és hitt

Giuseppe Ghiberti

Látta és hitt
A torinói lepel üzenete

1490 Ft