Isten meggyógyít

Szerző: Michael Harold Brown

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-615-52593-3-3
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 176
Méret: 141x201 mm
Kötés: puhafedeles

1600 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

Ez a könyv a gyógyult emberek tanúságtételeiről szól. Olyan rákos betegek számolnak be gyógyulásukról, akikről a legtöbb esetben lemondtak az orvosok. Isten azonban nem mondott le róluk! A hittel mondott imádságaik „hegyeket mozgattak”, orvosilag nem magyarázható módon meggyógyultak.

A szerző tanít bennünket arról is, hogy étkezésünket hogyan lehet megreformálni. A gyógyulás sok esetben azon múlik, hogy mennyire vagyunk hajlandók megváltoztatni étkezési szokásainkat.

A test és a lélek szorosan összetartoznak. Ha hitben és szeretetben élünk – ez segíti az egészséges életet, betegség esetén pedig a gyógyulást.

Isten mindenkit szeret, az ember szabad akaratán múlik, hogy befogadja-e ezt a szeretetet, ami gyógyít, vagy elutasítja.

Michael H. Brown katolikus író, aki könyveiben Isten szeretetéről tesz tanúságot, aki a csodákban mindig felfedezhető.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnék megtapasztalni Isten gyógyító szeretetét.

(Katona István)

Lehet rejtett átok egy betegség mögött?

Amikor féltékenyek vagyunk – vagyis amikor a legjobbnál kevesebbet kívánunk valakinek –, akkor átkot szórunk, s az átkok visszaütnek, mint a bumeráng. Ugyanez a helyzet a pletykával, amely távol tartja a kegyelmet. „Ugyanígy parányi testrész a nyelv is, mégis nagy dolgokat vallhat magáénak” – olvashatjuk Szent Jakab levelében (3,5-6). „Nézd, milyen kicsi a tűz, és milyen nagy erdőt felgyújt! A nyelv is tűz, a gonoszság világa. A nyelv az a tagunk, amely egész testünket beszennyezi, lángba borítja változékony életünket, maga meg a pokoltól fogott tüzet.”

Ezért hagyjunk fel a negatív beszéddel, csak a jóról ejtsünk szót, így szerezzünk magunknak egészséget!

Kerüljük el a tüzet! Együnk jó ételeket, így elkerülhetjük a gyulladást!

Gyulladás bárhol felütheti a fejét, bármivel elkezdődhet az isiásztól az Alzheimer-kórig.

Ábrahámhoz hasonlóan tegyünk mi is minden az áldozati oltárra!

Tökéletesség – amikor minden pontosan a helyére kerül – csak a Mennyországban létezik. A Föld csak a próbatétel helye. Az Úr a pozitív dolgokra reagál, és csak azoknak válaszol, akik átadják magukat Neki. „Uram, legyen meg a Te akaratod, ne az enyém.” Amikor pozitívak vagyunk, akkor hitet sugározzuk. A negatív dolgok kioltják a lélekben a fényt. Tekintsünk úgy minden problémára, mint egy próbatételre, mely az üdvösségre vezet.

Öleljük át a kihívást!

Tegyünk így, és a hittel teli szavainkkal is segítsük elő a gyógyulást!

[…]

A jó egészség kulcsa tehát az, ha minden reggel imádkozunk hozzá, mielőtt elkezdjük a napot: milyen ételre van szüksége a testünknek; mit kell elkerülnünk; valamint a belső tisztaságunk (ami gyógyít) is fontos.

Ahogy egy szakértő (orvos) írta: „Jézus első sorban természetes ételeket evett a maguk természetes állapotában – sok zöldséget, különösen babot és lencsét. Evett búzát, kenyeret, gyümölcsöt, sok vizet ivott és vörösbort is. Húst pedig csak különleges alkalmakkor evett, talán havonta egyszer.” Szőlő. Árpa. Saláta. Petrezselyem. Bazsalikom. Saláta. Torma. Fűszerek. Endívia (salátaféle). Alma. Barack. Dinnye. Uborka. Lóbab. Csicseriborsó. Hagymák.

Ezek az élelmiszerek vették körül a szent család mindennapi életét.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?