Jézus az Eucharisztia Lángja

Szerző: P. Joseph Vadakkel & Michaela Heinzen

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-52592-3-4
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 164
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

1050 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

A Szentlélek szerepe, valamint a Szűzanya hét mondása kerekíti ki a könyvet. Minden fejezet gyógyító és szabadító imával zárul le. Rengeteg tanács, bátorító történet és javaslat segíti elő, hogy egyre mélyebben behatoljunk az eucharisztikus lelkiségbe.

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének közelebb jutni Jézus szeretetéhez az Eucharisztián keresztül.

Isten kegyelméből és gondoskodásából élünk, ezek nélkül nem tudunk továbbhaladni. Tudatosan vagy tudattalanul, de földi életünk során mindnyájan megtapasztaljuk isten kegyelmeit és gondoskodását. Amikor elered az eső, a fák és növények magukba szívják a vizet. Az eső csak úgy magától érkezik, nem pedig a fák és növények szüksége szerint. Ehhez hasonlóan jön le Isten kegyelme ránk, anélkül, hogy kérnénk azt. Ha azonban imádkozunk érte, akkor Isten kegyelme, gondoskodása és csodái láthatóbbak és érezhetőbbek lesznek életünkben. Rajtunk áll, hogy elgondolkozzunk azon, milyen módon kell változtatni életünkön, hogy Istennek ragyogó mosolyt okozzunk.

[…]

Egy lelkigyakorlatos héten odajött hozzám egy ember és azt mondta: „Ezen a héten megkaptam az a Lángot, amelyről Ön beszélt. Minden nap olvastam a Bibliát, és így imádkoztam Jézushoz: Szükségem van a kegyelmedre, az erődre, az Eucharisztikus Lángra. Éjjel erős fényre ébredtem fel a szobámban, és láttam, amint ez a fény a Bibliámra vetődött.”

Ez a fény bejön helyzeteinkbe, fájdalmainkba, nehézségeinkbe és megváltoztatja az életünket.

Egyszer, mikor előadást tartottam az Eucharisztikus Lángról, lefényképezett egy asszony. Megmutatta a fényképet, és én igencsak meglepődtem. A fényképen egy fénysugarat lehetett látni, amely rávetődik a jobb kezemre. Ez megerősített abban, hogy a láng valóban lejön az életünkbe és ott működik.

A legtöbb embernek szüksége van szíve gyógyulására: ez a láng beárad a szívedbe és meggyógyítja annak sebeit. Sok embernél láttam, ahogy alapjaiban megváltozott az életük, amikor ez a láng beáradt az életükbe.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?