Imádkozzunk a családunkért! - Családok imakönyve

Szerző: Déri Péter, Dr. Perger Gyula

Cimkék: Esküvő

Kategória: Imakönyv, imafüzet
ISBN szám: 978-615-50915-5-1
Kiadó: Martinus Kiadó
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 384
Méret: 119x165 mm
Kötés: keménytáblás

2200 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Nézzen bele a kiadványba! Részletes könyvajánló

MÁR KAPHATÓ!


Hetedik kiadás

„A családban akkor lehet őszinte közösséget megtapasztalni, amikor a család az ima otthona - hangzott el Ferenc pápa 2020. december 27-i beszédében, melyben meghirdette a családnak szentelt évet. Ebben a különleges évben a Családok imakönyve 7. kiadása is hozzájárulhat keresztény létünk, Istennel folytatott párbeszédünk elmélyítéséhez.

Örömmel ajánlom a kiadványt minden családnak, mert ahogy Szent II. János Pál pápa is megfogalmazta a Familiaris Consortio kezdetű apostoli buzdításában, a keresztény család mint családi egyház csak úgy tudja megvalósítani méltóságát és feladatát, ha szüntelenül élvezi Isten segítségét, melyet kétségtelenül el is nyer, ha alázatos és hívő imádságban kéri (FC 59.). Örömben, bánatban, reményben és szomorúságban, kétségek és elhatározások idején is imádkozzunk és adjunk hálát az Úrnak a családunkért”

Marton Zsolt
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia
családreferens püspöke



Az imakönyv fő célja, hogy benne minden korosztály (nagyszülők, szülők, fiatalok, gyermekek) megtalálja a neki leginkább megfelelő imádságot adott élethelyzetétől függően (házasság és gyermekvállalás előtt állók, ifjú házasok, édesanyák, édesapák, egyedülállók, özvegyek). Az imádságok széles skálája jelenik meg a kiadvány lapjain: litániák, felajánlások, keresztutak, de verseket és egyéb prózai szövegeket is tartalmaz.

 
Jó szívvel ajánljuk a Családok imakönyvét minden hívő – legfőképpen pedig a hitben elmélyülni, megerősödni vágyó családok – figyelmébe, különböző alkalmakra, együtt és külön imádkozáshoz, lelki elmélyüléshez, útkereséshez, megerősítéshez.
 

Kiadónk könyveit viszonteladók, könyvesboltok felé a Prospero Disztribúció terjeszti. 

• Katolikus testvéreink körében kiadványuk rendkívül népszerű, ezért ezúton szeretnék ismételten rendelni. (Pethő Zoltánné, Dombóvár)

• Köszönettel megkaptuk az „Imádkozzunk a Családunkért” imakönyvét, melyet a hétvégén egy lelkigyakorlat alkalmával szívesen olvastunk! (Horváth Zoltán atya, Budapest)

• Szervezetünk nagy örömmel fogadta a Családok Éve alkalmából összeállított imakönyv megvásárlásának lehetőségét. Már szinte minden régióba vittek a könyvből, sok pozitív visszajelzés érkezett, és a további érdeklődésre tekintettel újabb példányokat kérünk. (Kopácsi Júlia, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület)

• Annyira nagy sikere lett a Családok imakönyve című könyveknek, hogy még kérnénk belőle. (Bimbó Ferenc, Szentkirályi Római Katolikus Plébániahivatal)

• Tisztelt Könyvkiadó! A mai napon köszönettel megkaptam a Családok Imakönyvét. Már belepillantva is látom, hogy milyen tartalmas, milyen alkalmas minden alkalomra áhítatos imádság elmondására. (Dr. Raátz Elemér, Gödöllő)

• Az imakönyvet megkaptam, nagyon köszönöm. El vagyok ragadtatva tőle, az újszerűségétől, a gondolatok mélységétől, katarzisként hatnak az imák. Nagyon szép a kivitele is, szívesen és örömmel veszem a kezembe. Nagyon, nagyon köszönöm! (Horváth Lajosné, Csurgó)

• Szeretném Önökkel tudatni, hogy a mai napon már meg is kaptuk ezt a hiánypótló, igen értékes, igényes kiadásban megjelent kötetet, amelyet igen nagy örömmel fogadtunk. (Maurer Teodóra, Szántód)

• Köszönöm szépen ezt a gyönyörű könyvet, gratulálok hozzá! Kollégáimnak is nagyon tetszik, ezért szeretnék még rendelni belőle. (Szentgyörgyi Ildikó, Nagykanizsa)

• Megkaptam az imakönyvet, és át is tudtam adni a férjemnek, aki ezt kapta többek között a születésnapjára, és nemcsak ő, de a fiaim is örömmel forgatták az imakönyvet. (Vida Tivadarné, Budapest)

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Elisabeth Kübler-Ross & David Kessler: Élet leckék

Elisabeth Kübler-Ross & David Kessler

Élet leckék

3200 Ft

Várszegi Asztrik: Közösségben - Apáti tanítások

Várszegi Asztrik

Közösségben - Apáti tanítások

1890 Ft