Irgalmasság Anyja

Szerző: Herbert Madinger

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-51476-4-7
Kiadó: JEL Könyvkiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 124
Méret: 110x180 mm
Kötés: puhafedeles

1400 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Madinger atya ebben a kis könyvében vigasztalja és gyógyítja a fájó, megsebzett szíveket. Olvasóinak tekintetét a Szűzanyára irányítja, és arra buzdít, hogy bizalommal forduljunk Hozzá és kérjük a segítségét, mert egészen biztosan elvezet bennünket az Úr Jézushoz. Általa válik világossá, hogy az élet megpróbáltatásaiban nem az emberi megoldásokért kell imádkozni, hanem teljes szívvel rá kell bízni magunkat Szent Fiára, mert Ő az egyetlen megoldás. Ennek a felismeréséhet és a teljes önátadáshoz is a legnagyobb segítséget a Szűzanya adja.

A könyv megismerteti olvasóit a Madinger atya által Ausztriában indított mozgalommal, ahol a Vándor Szűzanyát viszik el családokhoz – a magyarországi Zarándok Szűzanyához, és a Rosa Mystica-hoz hasonlóan –, és olyan tanúságtételeket is tartalmaz, hogy miként változott meg az életük a rózsafüzér imádkozásának hatására.

A rózsafüzér csodája ez: elvezet a forráshoz, amelyből Lélek és erő, fény és sugallat árad. Amikor a rózsafüzért imádkozod, Isten szól hozzád, Ő ott van, utat mutat neked, megerősíti lelkedet és kiteljesít. Honnan tudom ezt? Barátom, hiszek abban, hogy Isten maga mutatta meg nekünk a rózsafüzér útját. „Imádkozzátok naponta a rózsafözért!” – mondja Mária Fatimában. Mert Isten szereti a kisembereket, a szegényeket, a gyengéket, akiknek a lelke beteg a gondoktól. Nekik ajándékozza a rózsafüzért mint az erő forrását. Imádkozd naponta! Akkor lelked víz melé ültetett virágzó fává válik.

[…]

A rózsafüzér titka abban áll, hogy e közben az ima közben közvetlenül összeköttetésben vagy a mennyel! Mária az összekötőkapocs. Ő elviszi neked Jézust, és ezzel az üdvösséget is. Amíg szíveel és odaadással imádkozod a rózsafüzért, a menny gondolatai és sugallatai érkeznek hozzád. Megtanulsz bízni a gondviselés vezetésében és elrendelésében. Ha bízol és követed ezeket a sugallatokat, meg fogod tapasztalni Isten csodáit, és egyre bensőségesebben fogsz köszönetet mondani Neki.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Gianni De Rossi & Alessandro D'Este: Ez az én akaratom, ez az én kívánságom!

Gianni De Rossi & Alessandro D'Este

Ez az én akaratom, ez az én kívánságom!

435 Ft

Herbert Madinger: Találkozás Istennel

Herbert Madinger

Találkozás Istennel

1400 Ft

Giancarla Barbon & Rinaldo Paganelli: A keresztvetés

Giancarla Barbon & Rinaldo Paganelli

A keresztvetés

540 Ft