Életmisszió

A család sebeinek gyógyítása

Életmisszió

Szerző: Michael H. Brown

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-615-52592-8-9
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 80
Méret: 140x201 mm
Kötés: puhafedeles

900 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

A hit révén minden család megszabadulhat terhes örökségétől.

A család a legszentebb emberi közösség, amely végigkíséri életünket. Nem mindegy, hogy mit kapunk családunktól, s mit hagyunk gyermekeinkre. A bűnökkel terhelt családi háttér sok bajt, problémát okoz az utódoknak.

A Szentírás és a tanúságtételek alapján a szerző arra a felismerésre vezeti olvasóit, hogy a család meg tud szabadulni a terhes örökségtől. Jézusnak van hatalma meggyógyítani és megszabadítani családunkat!

Ez a hívő ember számára örömhír. Nem kell tovább cipelni családfánk terheit! Nem kell a testi-lelki betegségek rabságában élni! A szebb jövő itt van az ajtóban, csak ki kell nyújtani a hit karját, és elfogadni azt.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnék meggyógyítani családjukat és rokonaikat!

(Katona István)

A gonosz lélek igyekszik megakadályozni, hogy elérjük a célunkat. Kicsavarja a küldetésünket – arra késztet minket, hogy a tiszta szándék helyett inkább a pénzt válasszuk – vagy elködösíti, hogy mi a küldetésünk. Elzárja az utat, sőt, még ránk is támadhat. Afrikában egy látnoknak többször megjelent a Szűzanya, és 1982-ben hihetetlen próbát kellett kiállnia: Mária arra kérte, hogy éjszakánként imádkozza a rózsafüzért a távoli Kibeho melletti erdőben, Ruandában. Amikor megtette, minden alkalommal (!) megjelent egy leopárd és rátámadt.

[…]

A Sátán gyakran a legártatlanabbnak tűnő dolgokkal operál. Mint már megállapítottuk, a gonosz lélek még tárgyakon keresztül is meg tudja átkozni a családunkat – vagyis olyan tárgyakon keresztül, amelyek köré valami megszállottság, túlzott ragaszkodás tapad, vagy amelyek egy olyan halotthoz kötődnek, akinek imára van szüksége. A régiségeket szenteltvízzel meg kell áldani. Ugyanígy az otthoniakat is – különösen a nagyböjtben (a nagyböjt különösen hatékony időszak önmagunk és a családunk megtisztítására).

[…]

Hatalom, gazdagság, sőt, még az egyházközségben betöltött pozíció sem jelent semmit. Csak a lélek megtisztulása számít, és mások terheinek enyhítése. Az számít, hogy hogyan bánunk az emberekkel – és a kapcsolatok, amelyeket a családunkban és Istennel építünk. Oszd szét a talentumaidat! Ne sóvárogj semmire! A féktelen étvágy megfojtja a lelket. Ha úgy halsz meg, hogy jóságos vagy, nyugodt, el fogsz jutni a világosságba. A próbatétel nem szerencsétlenség! A siker azon múlik, hogyan kezeled. Használj élénk színeket a képedhez!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Dr. Johannes Hartl: Egy nőt szeretni művészet

Dr. Johannes Hartl

Egy nőt szeretni művészet
A nagy titok

1650 Ft

Szauer Ágoston: Stációk

Szauer Ágoston

Stációk

300 Ft

Sr. Dr. M. Nurit Stoisek & Sr. M. Gertraud Evanzin: A növekedés útja

Sr. Dr. M. Nurit Stoisek & Sr. M. Gertraud Evanzin

A növekedés útja
Hogyan lehet áldássá egy-egy életszakasz

550 Ft

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Lisieux-i Szent Teréz: Önéletrajz

Lisieux-i Szent Teréz

Önéletrajz

2700 Ft

Gary Chapman: Az 5 szeretetnyelv

Gary Chapman

Az 5 szeretetnyelv
Szólóban

3990 Ft