Életmisszió

A család sebeinek gyógyítása

Életmisszió

Szerző: Michael H. Brown

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-615-52592-8-9
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 80
Méret: 140x201 mm
Kötés: puhafedeles

900 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

A hit révén minden család megszabadulhat terhes örökségétől.

A család a legszentebb emberi közösség, amely végigkíséri életünket. Nem mindegy, hogy mit kapunk családunktól, s mit hagyunk gyermekeinkre. A bűnökkel terhelt családi háttér sok bajt, problémát okoz az utódoknak.

A Szentírás és a tanúságtételek alapján a szerző arra a felismerésre vezeti olvasóit, hogy a család meg tud szabadulni a terhes örökségtől. Jézusnak van hatalma meggyógyítani és megszabadítani családunkat!

Ez a hívő ember számára örömhír. Nem kell tovább cipelni családfánk terheit! Nem kell a testi-lelki betegségek rabságában élni! A szebb jövő itt van az ajtóban, csak ki kell nyújtani a hit karját, és elfogadni azt.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnék meggyógyítani családjukat és rokonaikat!

(Katona István)

A gonosz lélek igyekszik megakadályozni, hogy elérjük a célunkat. Kicsavarja a küldetésünket – arra késztet minket, hogy a tiszta szándék helyett inkább a pénzt válasszuk – vagy elködösíti, hogy mi a küldetésünk. Elzárja az utat, sőt, még ránk is támadhat. Afrikában egy látnoknak többször megjelent a Szűzanya, és 1982-ben hihetetlen próbát kellett kiállnia: Mária arra kérte, hogy éjszakánként imádkozza a rózsafüzért a távoli Kibeho melletti erdőben, Ruandában. Amikor megtette, minden alkalommal (!) megjelent egy leopárd és rátámadt.

[…]

A Sátán gyakran a legártatlanabbnak tűnő dolgokkal operál. Mint már megállapítottuk, a gonosz lélek még tárgyakon keresztül is meg tudja átkozni a családunkat – vagyis olyan tárgyakon keresztül, amelyek köré valami megszállottság, túlzott ragaszkodás tapad, vagy amelyek egy olyan halotthoz kötődnek, akinek imára van szüksége. A régiségeket szenteltvízzel meg kell áldani. Ugyanígy az otthoniakat is – különösen a nagyböjtben (a nagyböjt különösen hatékony időszak önmagunk és a családunk megtisztítására).

[…]

Hatalom, gazdagság, sőt, még az egyházközségben betöltött pozíció sem jelent semmit. Csak a lélek megtisztulása számít, és mások terheinek enyhítése. Az számít, hogy hogyan bánunk az emberekkel – és a kapcsolatok, amelyeket a családunkban és Istennel építünk. Oszd szét a talentumaidat! Ne sóvárogj semmire! A féktelen étvágy megfojtja a lelket. Ha úgy halsz meg, hogy jóságos vagy, nyugodt, el fogsz jutni a világosságba. A próbatétel nem szerencsétlenség! A siker azon múlik, hogyan kezeled. Használj élénk színeket a képedhez!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Dr. Johannes Hartl: Egy nőt szeretni művészet

Dr. Johannes Hartl

Egy nőt szeretni művészet
A nagy titok

1650 Ft

James Manjackal: Láttam az Örökkévalóságot

James Manjackal

Láttam az Örökkévalóságot

1600 Ft

Szauer Ágoston: Stációk-50%

Szauer Ágoston

Stációk

300 Ft

150 Ft

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Szent Lukács életregénye (szeptember 15. 9:47)

Állatos lapozgató a legkisebbeknek (július 5. 13:15)

Mesenyelven a világról. Az ezüsthegedű (június 30. 10:39)

Interaktív blogkönyvek fiataloknak (június 23. 10:00)

A Szeretet köteléke (június 16. 10:24)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Dr. Herbert Madinger: Imádkozó családok

Dr. Herbert Madinger

Imádkozó családok

1700 Ft

Kodolányi János: Üzenet enyéimnek

Kodolányi János

Üzenet enyéimnek

2300 Ft

Simon András: Könyvjelző

Simon András

Könyvjelző
SA-1315

150 Ft