Lányok Bibliája

Szerző: Marion Thomas

Kategória: Biblia
ISBN szám: 978-963-288-337-3
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 126
Méret: 152x204 mm
Kötés: keménytáblás

2900 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

A gyönyörű akvarellekkel illusztrált Biblia kimondottan lányoknak készült. A válogatott történetek hősei anyák és kisbabák, bátor hercegnők, erős asszonyok és Isten szavát követő férfiak. Olvashatunk életük  küzdelmeiről, igazságról, békéről, szabadságról, megbocsátásról és szeretetről. Szép kivitelezésű ajándékkönyv ünnepi alkalmakra.

Amikor Nóé, a családja és az állatok biztonságban voltak a bárkában, eleredt az eső. Lassan, kitartóan zuhogott napokon keresztül, egészen addig, míg az özönvíz elborította az egész földet, és az emberek, akik gonoszak, kapzsik voltak és bántották egymást, mind odavesztek. Csak Nóé bárkáka maradt fenn a vízen.

Negyven nap és negyven éjjel esett az eső. Azután elállt, a felhők felszakadoztak, és kisütött a nap. Lassan, fokozatosan, napról napra, hétről hétre apadt a víz, míg egészen föl nem száradt.

Amikor a föld tiszta lett, új és száraz, s a fákon levél, virág, és gyümölcs fakadt, Isten azt mondta Nóénak, hogy nyissa ki a bárkája ajtaját – és minden állat kijött a bárkából, hogy új életet kezdjen.

[…]

– Nézd, mekkora tömeg! – felelte. – Bárki lehetett.

De Jézus tudta, hogy valaki olyan érintette, akinek szüksége van az ő gyógyítására. Érezte, hogy erő áradt ki belőle. Egy asszony lépett elő remegve. Már tizenkét éve beteg volt, és egyetlen orvos sem tudott rajta segíteni. De amikor megérintette Jézus ruhájának a szegélyét, azonnal meggyógyult.

Jézus örült, hogy segíteni tudott az asszonyon – de Jairus számára rossz hírt hoztak. A házából érkezett valaki, hogy szóljon: már túl késő, tizenkét éves lánya, egyetlen gyermeke meghalt.

– Ne félj – mondta Jairusnak Jézus kedvesen –, csak higgy, és meggyógyul.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?