Mindent kegyelemből kaptam

Tanúságtétel Isten szeretetéről

Mindent kegyelemből kaptam

Szerző: Tariczky Mária

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-52592-4-1
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 232
Méret: 139x200 mm
Kötés: puhafedeles

850 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Mária arról számol be könyvében, hogy életének egyszerű eseményein keresztül hogyan élte meg Isten szeretetét. Ifjúkori (19 évesen) megtérése után megtapasztalta a Jézussal való kapcsolat örömeit. Munkahelyi és családi környezetében mindig a szeretet, a becsület és a tisztaság jellemezte. Ahol mód nyílt rá, bátran megvallotta hitét!

Amikor megtapasztalta a Szentlélek kiáradását, még buzgóbban kezdte szolgálni az Urat. Imacsoportot vezetett, mások gyógyulásáért közbenjáró imát vállalt, vigasztalta a szenvedőket, betegeket látogatott. Alázattal hirdeti, hogy: „Mindent kegyelemből kaptam!”

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnék megismerni egy szeretőszívű ember lelki életét és hűségét.

Katona István atya

Lourdes-ban számos csoda akkor történt, amikor a pap a szentségi körmenetben megáldotta az Oltáriszentséggel a betegeket. Ez is közelebb hozza azt a gondolatot hozzánk, hogy Jézus gyógyító, vigasztaló, szerető ereje az, amivel nekünk találkozni kell a szentáldozásban. Az Oltáriszentségben Jézus élete kerül hozzánk közel és nekünk ezzel az élettel kell eggyé válnunk, ha kedvessé akarunk válni az Atya előtt. Jézussal az odaadó életet kell megélnünk, hogy az Atya elfogadjon bennünket. A jelenvaló Jézust fizikailag nem látjuk, mert a mennybe ment, de itt van valóságosan, bele rejtőzködött az Oltáriszentségbe. Tehát azt vesszük magunkhoz, ami Jézust Jézussá tette, Jézus kedvességét, alázatosságát, lehajlását a szegényekhez, elhagyatottakhoz.

Jézus gyógyító szeretete, értünk való élete, áldozata, kereszthalála, minden ott van, amikor az eucharisztiával egyek leszünk. Lássuk meg, milyen csodálatos ajándék a szentmise, milyen nagy lehetőség áll előttünk hétről hétre. Milyen csodálatos kereszténynek lenni!

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!