Megszállottság és ördögűzés

Hogyan ismerjük fel a ravasz kísértőt?

Megszállottság és ördögűzés

Szerző: Francesco Bamonte

Kategória: Harc a sátánnal
ISBN szám: 978-606-86880-4-6
Kiadó: IHTYS Kiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 200
Méret: 145x205
Kötés: puhafedeles

3500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

Miért engedi Isten a démonok tevékenységét? Melyek a kiváltó okai a gonosz lélek rendkívüli tevékenységének? Aki eladja a lelkét az ördögnek – sátánista – valóban megkapja, amit kért tőle? Miről lehet felismerni, hogy valóban a gonosz lélek szállt-e meg valakit? Fertőzöttség, zaklatás, lidércnyomás avagy megszállottság?

A szerző, Francesco Bamonte atya, azt a megkülönböztetéshez szükséges teljes dokumentációt kínálja fel, mely segíthet megítélni, megszállottságról van-e szó vagy sem.

Don Francesco Bamonte – Róma hivatalos ördögűzője (az ördögűzők pátriárkájának, Don Gabriele Amorth-nak kiváló tanítványa és utóda), jelenleg az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének elnöke, több értékes könyv szerzője és ugyanakkor Európa-szerte megbecsült előadó.

Egy lánynak egyetlen vizsgája hiányzott a diploma megszerzéséhez, mégis képtelen volt tanulni. Ahogy a tankönyvet a kezébe vette, képzeletét máris egy évekkel korábban olvasott szerelmes regény képei kötötték le. A képek olyan élesek, színesek, hevesek voltak, akár egy rajzfilm. Korábban soha ilyesmi nem fordult elő vele! Minden erőfeszítése ellenére sem sikerült megszabadulnia a képektől. A mit sem sejtő szülők el nem tudták képzelni, mi történik a lányukkal. Elég volt az ördögűző mentális imája, aki mindössze ennyit mondott: „Jézus nevében megtörök benned a szerelmes regényhez… és annak két főszereplőjéhez, X.-hez és Y.-hoz fűződő minden köteléket”, s a lány rögtön úgy érezte, mintha nagy tehertől szabadult volna meg. Hazaérve újra képes volt tanulni és sikeresen lediplomázott.

[…]

Egy alkalommal egy fiatal fiú keresett meg. Nem kívánt gyermek volt; az apósáék vele tetették rendbe a házukat, majd azt mondták neki: a sajátját hozza rendbe egymaga. A fiú mély depresszióba esett. Vigasztalhatatlan volt, ezért azt tanácsoltam neki, kérdezze meg az anyját, nem veszített-e el korábban egy gyermeket. Következő héten ismét jött és elmondta, hogy nem az anyja, hanem az anyósa veszített el gyerekeket, miközben a mezőn dolgozott. Azon a helyen, ahova a magzatokat kidobta, kétszer is úgy érezte, mintha egy láthatatlan két a háta mögül krétadarabokkal dobálná.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?