Eloldozva

Szabadság Krisztusban (Munkafüzet)

Eloldozva

Szerző: Neal & Janet Lozano

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-615-52592-1-0
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 126

1500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Neal és Janet végeztek már szabadító szolgálatot Lengyelországban, Lettországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Haitin, Törökországban, Szudánban, Kenyában és Ruandában. Az évek során Neal elismert szakértője lett a szabadító szolgálatnak. Kifejlesztette egyedülálló, kiegyensúlyozott módszerét, mely a Szentíráson alapszik, valós életből származó példákban gazdag és a gyakorlatban könnyen alkalmazható – ezen a gyakran igen ellentmondásos területen. Neal mesterfokozatot szerzett hittanból a Villanova Egyetemen, ahol tizennyolc éván át végzett evangelizációs munkát.

Minden szabadító ima titok. Isten kegyelmének a belépése az ember életébe. Lehet, hogy hirtelen lehullanak a bilincsek, de lehet, hogy hosszabb idő után tapasztalható a változás. Ez a gyakoribb. Ez hozzátartozik az Úr pedagógiájához. Ránevel bennünket arra, hogy minden nap kérjük és várjuk az Ő irgalmát. Biztosan meg akar szabadítani, hiszen azért jött (Iz 61,1).

Ez a 8 hetes munkafüzet segít megatapasztalni fokról fokra a szabadulás örömét. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének szabadságban élni. (Katona István atya)

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?