Idegsebészet és hétköznapi misztika

Szerző: Csókay András

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-27761-6-3
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 236

1600 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

A szerző előző könyveiben bemutatta, hogyan késztette őt Jézus a budapesti domonkos templomban lévő feszület előtt bűnös életvitele elhagyásához. Ebben az új kötetben elénk tárja további lelki fejlődése útját, mely az úgynevezett második megtéréséhez vezetett. Ez az út sokszor nagyon fájdalmas, de végig kell menniük rajta azoknak, akik Jézus Krisztus igazabb követői akarnak lenni. Fáj odaadni Jézusnak azt, amihez nagyon ragaszkodunk; különösen, amikor egy szeretett személyről van szó.

Csókay András idegsebészt tízéves fia, Marci tragikus elvesztése töltötte el kimondhatatlan fájdalommal és depresszióval. Ezt igyekezett szavakba önteni. Sokszor csupán töredékes gondolatokat olvashatunk, mert ezt a fajta szenvedést nehéz megfogalmazni. Ez a hiányérzet a hívő ember számára csak a szenvedő Jézussal való egyesülésben tud feloldódni, az isteni kegyelem segítségével.

A könyv egy szenvedő ember tanúságtétele, hogy hozzásegítse általa embertársait a feltámadt Krisztussal egyesült élethez – különösen azokat, akiket nagy veszteség ért vagy nagy nehézségek között élnek.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!