Párbeszélgetés

Kapcsolatépítő munkafüzet jegyes- és házaspároknak

Párbeszélgetés

Szerző: Nemes Ödön

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-95645-5-8
Kiadó: Harmat Kiadó & Jezsuita Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 160
Méret: 165x235 mm
Kötés: puhafedeles

3500 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Szabadság, bizalom, intimitás, érzelmek, nemiség, veszekedés, közös döntés … A tizenkilenc téma köré szervezett munkafüzet-pár a házasság legfon­tosabb kérdéseinek felvetésében, megbeszélésében, önmaguk és egymás megismerésében, szeretet­kapcsolatuk kibontakoztatásában segíti a közös életre indulókat. A munkafüzeteket tollal a kézben használhatják jegyesekből álló csoportok „tan­anyagként” vagy a párok kettesben, sőt házastár­sak is belevághatnak a kitöltés és párbeszélgetés nagy kalandjába.

,,Ez a könyv nem kioktat, nem manipulál Kérdez, gondolkoztat, választ vár. Segíteni akar, hogy két ember még mélyebben egymásra találhasson a szerelemben” – Bíró László családreferens püspök, a Központi Papnevelő Intézet rektora.

„ Tizenkilenc leckéből álló életiskola ez, amelyben két ember úgy találhat hangot egymással hogy közben Isten hangja is folyamatosan szól és e három együtt harmóniába olvad össze” – Németh Dávid, a Károli Gáspár Református Egyetem professzora.

Nemes Ödön a Semmelweis Egyetem poszt­graduális lelkigondozói képzésének alapító tagja és tanára volt. Mintegy negyven évig dolgozott Japánban házaspárokkal és jegyespárokkal. Itthon is számos helyen és munkaterületen szolgált nagy kapcsolatgondozói tapasztalatával.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?