Párbeszélgetés

Kapcsolatépítő munkafüzet jegyes- és házaspároknak

Párbeszélgetés

Szerző: Nemes Ödön

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-95645-5-8
Kiadó: Harmat Kiadó & Jezsuita Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 160
Méret: 165x235 mm
Kötés: puhafedeles

3500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Szabadság, bizalom, intimitás, érzelmek, nemiség, veszekedés, közös döntés … A tizenkilenc téma köré szervezett munkafüzet-pár a házasság legfon­tosabb kérdéseinek felvetésében, megbeszélésében, önmaguk és egymás megismerésében, szeretet­kapcsolatuk kibontakoztatásában segíti a közös életre indulókat. A munkafüzeteket tollal a kézben használhatják jegyesekből álló csoportok „tan­anyagként” vagy a párok kettesben, sőt házastár­sak is belevághatnak a kitöltés és párbeszélgetés nagy kalandjába.

,,Ez a könyv nem kioktat, nem manipulál Kérdez, gondolkoztat, választ vár. Segíteni akar, hogy két ember még mélyebben egymásra találhasson a szerelemben” – Bíró László családreferens püspök, a Központi Papnevelő Intézet rektora.

„ Tizenkilenc leckéből álló életiskola ez, amelyben két ember úgy találhat hangot egymással hogy közben Isten hangja is folyamatosan szól és e három együtt harmóniába olvad össze” – Németh Dávid, a Károli Gáspár Református Egyetem professzora.

Nemes Ödön a Semmelweis Egyetem poszt­graduális lelkigondozói képzésének alapító tagja és tanára volt. Mintegy negyven évig dolgozott Japánban házaspárokkal és jegyespárokkal. Itthon is számos helyen és munkaterületen szolgált nagy kapcsolatgondozói tapasztalatával.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Hétköznapi hőseink (november 22. 12:48)

Szent Márton életpéldája (november 10. 7:57)

Isten túsza (november 3. 10:29)

Az alkony kapui (október 27. 13:08)

Az időskor is lehet aranykor (október 19. 12:51)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink