Nevelés minden vonalon

Szerző: Pino Pellegrino

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-84565-6-6
Kiadó: Don Bosco Kiadó
Kiadás éve: 1999
Oldalszám: 190

865 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Amikor egy gyermek megszületik, egy férfi és egy nő egyedülálló foglalkozásba kezd, ami a nap 24 óráján keresztül tar: szülőkké válnak. Nehéz és összetett foglalkozás ez, bár a világon a leghálásabb feladat. Semmi nem teszi az embert bizonytalanabbá, mint a mindennapi gyermeknevelés. John Wilmot, Rochester grófja a XVII. században ezt írta: „Mielőtt megnősültem, hat elméletem volt arról, hogyan kell gyermeket nevelni; ma hat gyermekem van és egyetlen elméletem sincs”. Nagyon sok igazság van ebben a megjegyzésben.

Olyan nehéz ezt egyedül megoldani és olyan szánalmas saját kísérletezgetéseinkből tanulni. A legjobb és e legegyszerűbb módszer, ha van valaki, akinek megvan az ezzel kapcsolatos tapasztalata és tudása, akitől tanulhatunk. Ez a könyv pedig e könyv írója, Pino Pellegrino. Ritka könyv ez, ami eddig hiányzott a családi nevelésről szóló könyvek és tanácsadók gyűjteményéből. Olyan könyv, amely nem keveri össze a problémákat, hanem becsületes és fontos válaszokat ad. Olyan könyv, amelynek van mersze a világosnak lenni, ugyanakkor kedves és élvezhető a stílusa.

Pino Pellegrino rokonszenvvel és szívélyesen – barátként – fordul a szülőkhöz, jóságosan és őszintén osztja meg velük nagy műveltségét és hozzáértését. És kitűnik szenvedélye a nevelés művészete iránt.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?