Gyermekek Bibliája

365 történet és imádság

Gyermekek Bibliája

Szerző: L. M. Alex & Gustavo Mazali

Kategória: Biblia
ISBN szám: 978-963-35753-4-5
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 198
Méret: 160x188 mm
Kötés: keménytáblás

5800 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Ez a gazdagon illusztrált, 4-7 éveseknek ajánlott, izgalmas történetekkel teli mesekönyv szinte észrevétlenül szeretteti meg a kisgyermekekkel a Bibliát.

Segítségével természetes kapcsolatot alakíthatunk ki az imádsággal, valamint a Szentírás olvasásával. A könnyen érthető, de az eredeti ószövetségi és újszövetségi történetek tanítását hűen őrző, szívmelengető bibliai meséket hozzájuk kapcsolódó imák, valamint színes és vidám rajzok kísérik.

A könyv szerkezete és kialakítása segít abban, hogy a gyerekek később épp ilyen örömmel és rendszerességgel forgassák a Szentírást is.

117. NAP
A lándzsa
1 Sámuel 18:10-15

Dávid a zenéjével akarta Sault jobb kedvre deríteni, ám ahelyett, hogy a király megnyugodott volna, Sault elöntötte a harag. A lándzsa Saul kezéből egyenesen Dávid felé repült! Dávid azonban félrehajolt előle, a fegyver így a falnak csapődott. Saul király megértette, hogy Isten védelmezi Dávidot, ezért a király félni kezdett a fiútól. Elküldte hát, hogy vezesse a sereget a háborúban. Dávid pedig bátran elvégezte minden feladatát.

[...]

240. NAP
Isten világossága
János 1:1-5

Kezdetben volt az Isten. Itt volt, mielőtt bármi más lett volna. Isten mindig ugyanaz, sohasem változik. A mennyben és a földön mindent az Úr teremtett. Isten nélkül semmi sem keletkezett volna. És benne volt a fény, az életet adó világosság. A világosság beragyok minden sötét zugot, és a sötétség soha nem képes feltartóztatni.

[...]

321. NAP
A hazaút
János 14:1-13

– Ne hagyjátok, hgoy a szívetek szomorú legyen! – mondta Jézus a barátainak. – Higgyetek Istenben, és higgyetek bennem! Atyám házában sokak számára van lakóhely. Most elmegyek, hogy helyet készítsek számotokra.
– De hogyan fogjuk tudni az utat, uram? – kérdezte Tamás.
Jézus így válaszolt:
– Én vagyok az út, az igazság és a élet! Az Atyához csakis rajtam keresztül lehet eljutni – folytatta. – Bármit kértek majd a nevemben, meg fogon tenni.

 

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink