Hálás dolog a hálaadás

Hogyan legyünk hálásak?

Hálás dolog a hálaadás

Szerző: Michaelene Mundy & R. W. Alley

Kategória: Janó Manó sorozat
ISBN szám: 978-963-45839-8-1
Kiadó: Agapé Kiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 32
Méret: 205x205 mm
Kötés: puhafedeles

850 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A gyermekek az idők során sok mindent természetesen adottnak, magától értetődőnek vesznek. Nem kell azonban bonyolult dolgokra gondolnunk, ha hálás szívű gyermekeket szeretnénk nevelni belőlük. E könyv valódi, gondos segítséget nyújt a szülőknek, nagyszülőknek, tanároknak és más, gyermekekkel foglalkozó felnőtteknek, hogy a dolgok érték(elés)ére és hálára ösztönözzék a rájuk bízott csemetéket.

A szerző emlékezteti ifjú olvasóját, hogy mindannyiunknak hálásabbnak kell lennünk mindazért, amink van. Emellett életünkben jelen van a szerető Isten, de szerető emberek is élnek körülöttünk. Ők a lehető legszebb ajándékok.

Mi okból legyünk hálásak?

Számtalan okból lehetünk hálásak. Például családunk és a finom ételek miatt, amelyeket közösen fogyasztunk el, a hűsítő nyári szellőnek vagy a játékainknak. Elképzelhető, hogy nincs szükséged újabbnál újabb játékokra, dolgokra. Ezek helyett légy hálás azokért a személyekért és dolgokért, amelyek körülvesznek, akik szeretnek és vigyáznak rád. Áldás legyen számodra jelenlétük, és az is, hogy életed részét képezik.

[...]

Hála a láthatatlan dologért

Rengeteg csoda vesz körül, pedig elképzelhető, hogy első pillantásra meg sem látod őket. Noha láthatatlanok, lehet, hogy éppen a legjobb dolgok, amelyek történhetnek az életedben. Mindenért hálás lehetsz, amit a szívedben érzel. Hogy Isten szeret, vagy, hogy a családod és barátaid is szeretnek hibáid ellenére. Vagy épp azért is, hogy nagyszüleid kitalálják, mikor vágysz egy kis édességre.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Juliette Garasché Dages & R. W. Alley: Tanuljunk az erényekről!

Juliette Garasché Dages & R. W. Alley

Tanuljunk az erényekről!
Útmutató a jó döntésekhez

850 Ft

Ted O' Neal & Jenny O' Neal: A tisztelet

Ted O' Neal & Jenny O' Neal

A tisztelet
Az udvarias modor tiszteletet ébreszt

850 Ft