Magyar Zarándokút - Hungarian Pilgrimage

Szerző: Vörös Tamás

Kategória: DVD filmek
Kiadó: Etalon Film Kft.
Kiadás éve: 2014

1990 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Az út, amelynek lelke van alcímű film a Magyar Zarándokutat mutatja be. Az alkotás készítésének célja, hogy minél többen ismerjék meg a zarándokutat, és akiket megérint, azok induljanak is el.

A film egy szubjektív, a zarándokút iránt elfogult és elkötelezett személy lelkén keresztül próbálja bemutatni azokat az eseményeket, hangulatokat, helyszíneket és embereket, amelyekkel és akikkel a zarándokok találkozhatnak, ha végigmennek az úton.

Ezen túl hasznos információkkal szolgál mind a fizikai út megtételéhez, mind a lelki élmények átéléséhez, a történelmi események és az ezekhez kapcsolódó legendák megismeréséhez.

Egy férfi és egy női narrátor működik közre a filmben, akik felváltva beszélnek a tényekről és mesélnek a zarándoklatról. Az alkotás mondanivalóját, üzenetét, a mai zarándoklatról alkotott véleményüket a benne megszólaló hiteles személyiségek mondják el.

A kiadvány külön érdekessége az az extraként látható rövidfilm, amelyben dr. Papp Lajos szívsebész beszél hitvallásáról és első zarándokútjáról.

A DVD specifikációja:

Kép: 4:3 (1,33:1)
Hang: magyar (Dolby Digital 2.0)
Felirat: angol
 
Extrák a DVD-n:
Az első zarándok – dr. Papp Lajos szívsebész professzor (kisfilm), magyar nyelvű mozgóképes menü, közvetlen jelenetválasztás, képgaléria, filmelőzetesek

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?