Éltető receptek

Egészséges ételek

Éltető receptek

Szerző: Ress Piroska

Kategória: Gasztronómia
ISBN szám: 978-615-51202-0-6
Kiadó: Sarutlan Kármelita Nővérek
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 78
Méret: 148x210 mm
Kötés: puhafedeles

1850 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

Gondolkodtál-e azon, Ember, hogy te egy két lábon járó vegyipari üzem vagy, amely nem működhet össze-vissza, létrehozva ezzel a „káoszt”! A szabályos működést egy beléd épített szabályozástechnika valósítja meg, amely a biológiád segítségével korlátokat állít fel. Ezek a korlátok kijelölik azt a területet, ahol mozoghatsz a „bevitellel” (étkezéssel) úgy, hogy a biokémiai folyamatok egyensúlyban maradjanak, ne csússzanak el sem lúgos, sem pedig savas irányba.

Ha mégis „kerítésen” kívülre kerülsz, akkor szembesülnöd kell a tünetekkel, amelyeket ilyenkor a rosszul működtetett tested létrehoz. Ezek nem mindig azonnal jelentkeznek, néha napok, hetek, hónapok múltán, krónikus betegségeket létrehozva.

Ha el akarod kerülni ezeket a helyzeteket, vagy már szabadulni akarsz ezektől a következményektől, akkor az egyensúlyi táplálkozáshoz segítségül átnyújtjuk Neked ezt a könyvet, ami csak olyan recepteket tartalmaz, ami a „kerítésen” belül vezet Téged, megteremtve azt a lehetőséget, hogy a szabályozástechnikád elrontott boszorkánykonyhája, a májad regenerálódjon.

Az étrend összeállításánál használd az előttünk járók tökéletes módszerét: Hétfő: mindenképpen könnyű, nem energiadús ételek Kedd-csütörtök-szombat: zöldnap – főzelékek, rakott és rántott zöldségek Szerda-péntek: tésztanap javasolt Húsétkezés csütörtökön és vasárnap, mert a teljes kiürüléshez 3 nap szükséges.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?