Chapman a szeretetről

Szerző: Gary Chapman

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-963-28812-9-4
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 36
Méret: 128x166 mm
Kötés: keménytáblás

1500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Chapman doktor legmegragadóbb gondolatainak kincsestára szeretetről, kapcsolatainkról, a változás, változtatás lehetőségéről. Dióhéjban minden, amit csak a híres pszichiáter hozzáadott ehhez a mindannyiunkat legmélyebben érintő témához. A szép, fotókkal illusztrált válogatáskötet remek ajándék szeretteinknek.

Amikor másokra tekintünk, emlékeztessük magunkat arra, hogy nekik is rendeltetésük van ezen a világon, és mindannyian egyedi és megismételhetetlen személyek! Nem arra szánta őket a sors, hogy saját tükörképeink, alteregóink vagy utánérzéseink legyenek, mert egyéniségüknek célja van. ha szeretünk valakit, akkor nem kötjük gúzsba lehetetlen elvárásokkal, amelyek megszabják, hogy milyennek kellene lennie. Ha átéltük, mit jelent a feltétel nélküli szeretet, mi magunk is képessé válunk arra, hogy felszabadító szeretetünkkel szabaddá tegyünk másokat.

[…]

Minden megbocsátásunkra és megértésünkre szükség lehet, ha egy kapcsolatban újra rá akarunk találni a szeretetre. De amikor feltárul ez a rejtőzködő szeretet, mintha csak kincsre lelnénk. olyan jutalomban lehet részünk, amelyről nem is álmodtunk. És talán nem értjük majd, mindaddig hogyan is élhettünk nélküle. Akadnak dolgok, amelyek után érdemes kutatni – ilyen a szeretet, még ha mélyre is kell ásnunk érte.

[…]

Ha szeretünk, az áldozathozatal olyan természetessé válik, akár a lélegzés. Ez az önfeladás többnyire nem grandiózus, sorsfordító tettekben jelenik meg, sokkal inkább a mindennapi döntéseinket. Azokban a pillanatokban, amikor a saját vágyainkat félretesszük valaki másért.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

,,Omnes vivunt Ei. Mindenki érte él." (március 20. 13:19)

Tizenketten a pályán (július 10. 10:00)

A mi boldogunk (május 7. 13:49)

Családok imakönyve újratöltve (február 10. 10:16)

Nem kötelességünk vagy jogunk a gyermek (január 26. 11:57)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Dr. Barabás Miklós: Merre tartasz ember?

Dr. Barabás Miklós

Merre tartasz ember?

1800 Ft

Gimmi Rizzi: 6 létrafok az imához

Gimmi Rizzi

6 létrafok az imához

650 Ft

Kondor Lajos SVD: Fatima

Kondor Lajos SVD

Fatima
Századunk reménycsillaga

2990 Ft