Chapman a szeretetről

Szerző: Gary Chapman

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-963-28812-9-4
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 36
Méret: 128x166 mm
Kötés: keménytáblás

1500 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Chapman doktor legmegragadóbb gondolatainak kincsestára szeretetről, kapcsolatainkról, a változás, változtatás lehetőségéről. Dióhéjban minden, amit csak a híres pszichiáter hozzáadott ehhez a mindannyiunkat legmélyebben érintő témához. A szép, fotókkal illusztrált válogatáskötet remek ajándék szeretteinknek.

Amikor másokra tekintünk, emlékeztessük magunkat arra, hogy nekik is rendeltetésük van ezen a világon, és mindannyian egyedi és megismételhetetlen személyek! Nem arra szánta őket a sors, hogy saját tükörképeink, alteregóink vagy utánérzéseink legyenek, mert egyéniségüknek célja van. ha szeretünk valakit, akkor nem kötjük gúzsba lehetetlen elvárásokkal, amelyek megszabják, hogy milyennek kellene lennie. Ha átéltük, mit jelent a feltétel nélküli szeretet, mi magunk is képessé válunk arra, hogy felszabadító szeretetünkkel szabaddá tegyünk másokat.

[…]

Minden megbocsátásunkra és megértésünkre szükség lehet, ha egy kapcsolatban újra rá akarunk találni a szeretetre. De amikor feltárul ez a rejtőzködő szeretet, mintha csak kincsre lelnénk. olyan jutalomban lehet részünk, amelyről nem is álmodtunk. És talán nem értjük majd, mindaddig hogyan is élhettünk nélküle. Akadnak dolgok, amelyek után érdemes kutatni – ilyen a szeretet, még ha mélyre is kell ásnunk érte.

[…]

Ha szeretünk, az áldozathozatal olyan természetessé válik, akár a lélegzés. Ez az önfeladás többnyire nem grandiózus, sorsfordító tettekben jelenik meg, sokkal inkább a mindennapi döntéseinket. Azokban a pillanatokban, amikor a saját vágyainkat félretesszük valaki másért.

 

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Fatimai kilenced (április 24. 9:22)

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Anselm Grün: A bor

Anselm Grün

A bor
Ég és föld ajándéka

5400 Ft

Puskely Mária: Tisztaszívűek

Puskely Mária

Tisztaszívűek

3500 Ft

Anselm Grün OSB: A válaszok könyve

Anselm Grün OSB

A válaszok könyve

2200 Ft

Simon András: Borítékos képeslap (SA-1096)

Simon András

Borítékos képeslap (SA-1096)

550 Ft

Béky Gellért SJ: Életre-halálra

Béky Gellért SJ

Életre-halálra

680 Ft