Anya és apa válnak

Vigasztaló gyermekeknek

Anya és apa válnak

Szerző: Emily Menendez-Aponte & R. W. Alley

Kategória: Janó Manó sorozat
ISBN szám: 978-963-45833-3-2
Kiadó: Agapé Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 32
Méret: 205x205 mm
Kötés: puhafedeles

850 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A válás senkinek sem könnyű, legkevésbé a gyermekeknek. Az Anya és apa válnak című könyv a gyermekeket gyengéden átsegíti ezen a kínos változáson.

Együttérző, de realisztikus útmutatással a szerző Emily Menendez-Aponte (ő maga is elvált szülők gyermeke) megvigasztalja a gyermekeket, mert hangsúlyozza, hogy a válás nem az ő hibájuk, és hogy szüleik mindig szeretni fogják őket, és törődni fognak velük. Ötleteket ajánl a csalóka érzések és kényes problémák (hűség-konfliktusok, új napirend stb.) megoldására.

A könyv kedves manó illusztrációi és a gondolattal teli belvilág nagyszerű eszköz, hogy a gyermekek felfedjék és kifejezzék a válással kapcsolatos érzéseiket.

Szüleid még mindig szeretnek

E pillanatban sok dolog változik életedben, csak egy valami változatlan – szüleid irántad érzett szeretete. Ha valamelyik szülőd nem is él veled egy fedél alatt, még mindig van anyukád és apukád. Ők még mindig a szerető szüleid, akik gondoskodnak rólad. Talán a szüleid nem szeretik többé egymást, de mindketten nagyon szeretnek téged. A szülők egymástól válnak, és nem tőled!

[...]

Érezd jól magad

Anyu társaságában eltűnődsz, mit csinál apa, ha apuval vagy, akkor pedig anyu hiányzik. Aggódhatsz azért a szülőért, aki éppen nincs veled, vagy furdalhat a lelkiismeret, ha jól érzed magad nélküle. Nincs abban semmi rossz, ha jól érzed magad, és ha örülsz. Érezd jól, és szeresd mindkettőjüket, ezt akarják anyu is, apu is. Ha felhívod anyut, vagy rajzot készítesz apunak, jobban fogod érezni magad.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Juliette Garasché Dages & R. W. Alley: Tanuljunk az erényekről!

Juliette Garasché Dages & R. W. Alley

Tanuljunk az erényekről!
Útmutató a jó döntésekhez

850 Ft