A szerelem dinamikája

Szerző: Maria Eisl & Andreas Laun

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-27745-2-7
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 108

1980 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Van-e összefüggés a természetes fogamzásszabályozás, a mesterséges védekezés és a válás között? Természetesen van, mégpedig a következő: Védekezési módszert alkalmazó párok esetében, legyen szó bármelyik módszerről, gyakoribb a válás, mint azoknál, akik nem védekeznek, hanem a természetes fogamzásszabályozással élik házasságukat.

Ausztriában például 2007-ben a válási ráta 48% volt! Ez a szám azonban mintegy 3%-ra csökkenhetne, gyakorló vallásos életet élve pedig akár még tovább is csökkenhet! Gondoljunk csak arra, hogy mi is rejlik a száraz számok mögött: tengernyi megspórolt férfi és női könny, és seregnyi boldogtalan gyerek helyett nevető gyerekek hada. Vagyis egyértelműen kijelenthető, hogy a természetes fogamzásszabályozás a szerelemnek jót tesz, sőt nagyon jót!

Természetesen mindnyájan tudjuk, hogy a boldog házasságban több tényező is fontos szerepet játszik, és tévedés lenne azt hinni, hogy a „természetes fogamzásszabályozás és védekezés” kérdése dönti csak el, hogy sikerül-e a házasság.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?