A szentek köztünk élnek

Kategória: Interjú
ISBN szám: 978-963-95274-3-0
Kiadó: Új Ember Kiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 96

980 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

XXIII. János megfogalmazása szerint a II. Vatikáni Zsinat gondolata nem úgy érett meg benne, mint hosszú elmélkedések és megfontolások sorozatának gyümölcse, hanem úgy, mint amikor a virág tavasszal hirtelen kinyílik. Ilyen tavaszt hozott 2014 is. A „jó pápa” és II. János Pál szentté avatása előtt négy héten át tartott a MennybeMenő nevet viselő kezdeményezés, amely a két egyházfő életpéldája, tanítása mentén segített felkészülni a nagy ünnepre. E kegyelmi időszak egyik gyümölcse ez az interjúkötet.

A Magyar Kurír katolikus hírportál, az Új Ember katolikus hetilap, a Mente Médiamisszió, a Magyar Katolikus Rádió és Bonum Televízió összefogásának köszönhetően 20 közismert keresztény gondolkodó vall a szentté avatott egyházfőkkel kapcsolatos élményeiről, valamint a mennyországról, az életszentségről. A püspökök, papok, szerzetesek mellett civil személyek is megszólalnak, sőt, egy református és egy nem történelmi felekezethez tartozó keresztény testvérünk szintén megosztja velünk gondolatait – erre aligha kerülhetett volna sor az ablakok XXIII. János, majd a kapuk II. János Pál általi kitartás nélkül.

Azzal a reménnyel adták közre ezt a kötetet, hogy az olvasók erőt merítsenek belőle saját mennybe menő élethivatásuk teljesítéséhez. Bizonnyal mindenki ki tudja egészíteni a megfogalmazott gondolatokat saját élményeivel – a pápákkal kapcsolatban éppúgy, mint a mennyország, az életszentség vonatkozásában.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Don Lino Faggioli: A szerelem útja

Don Lino Faggioli

A szerelem útja

705 Ft

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Fatimai kilenced (április 24. 9:22)

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink