Szeretetláng lelki napló

Szerző: Kindelmann Károlyné

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-27719-3-9
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 508
Méret: 145x210 mm
Kötés: keménytáblás

2900 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A Szeretetláng lelki napló Kindelmann Károlyné 1961-1983 között Jézustól és Szűz Máriától kapott magán kinyilatkoztatásait tartalmazza, melyeket az Úr Jézus kérésére jegyzett le.

A Napló részleteit az elmúlt évtizedekben számos nyelvre lefordították, és a köré szerveződő imádkozó, engesztelő hazai érdeklődés nyomán Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, Esztergom-budapesti érsek szakértőkkel megvizsgáltatta az eredeti kézirat szövegét, és a cenzori jelentés után jóváhagyta a Lelki Napló szövegkritikai kiadását, mely teljes terjedelmében most juthat el először az olvasókhoz.

Hosszú évekig tartott a Lelki Napló teológiai átvizsgálása. Kapcsolatban voltak a mozgalom külföldi vezetőivel és tagjaival is. Meghallgatták olyan lelkipásztorok véleményét, akik tanúsíthatták, hogy milyen gyümölcsöket terem az életben a lelkiség. Úgy találták, hogy ez a mozgalom, amely a világon számos egyházmegyében püspöki elismeréssel működik, és keletkezésének helyén, itt, Magyarországon is elevenen él, hitelesen katolikus lelkiséget és Mária-tiszteletet hordoz.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Kempis Tamás: Krisztus követése

Kempis Tamás

Krisztus követése

1400 Ft

Gyökössy Endre: Kapcsolatápolás

Gyökössy Endre

Kapcsolatápolás

2800 Ft