A gyógyító zene

Szerző: Harmat László & Tardy József

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-963-99813-2-4
Kiadó: Új Ember Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 210

2490 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

Sok ismeretünk van már a test és a lélek kölcsönhatásairól és pszichoszomatikus kezeléséről, de még nem elegendő. Ma még nem tudjuk ellensúlyozni a gyógyítók specializálódásából eredő terápiás széttagolódást, elkülönülést. Éppen ezért örömmel kell fogadni minden kísérletet, amely e téren összefoglalja mai tudásunkat és bemutatja a bio-pszicho-szociális betegségmodellt és az ebből adódó gyógyítási lehetőségeket.

Ez a könyv az ilyen gyógyítás lehetőségének egyik példája és szakszerű, hiteles leírása. Klinikai pszichológusok tekintik át szakterületüket. A magatartás-tudományi szakember, kutató a szakirodalom ismerete felől, a gyakorló terapeuta, rehabilitációs területen dolgozó lélekgyógyász pedig a klinikum felől foglalja össze, hogyan jelenik meg ez a különös összefüggés psziché és szóma között a betegek panaszaiban és tüneteiben, és hogyan is valósulhat meg a holisztikus segítés.

A szerzők nagy érdeme, hogy a szerteágazó témakörbe egy sajátos terápiás eszközön, a zene alkalmazásán át nyújtanak betekintést az olvasónak. Ez mintegy Ariadné fonala. Nemcsak az emberi bajok természetében lehet ennek révén eligazodni, hanem azt is megérthetjük, hogyan lehet a zenét felhasználni a legkülönbözőbb betegségek gyógyításában.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Burger Barna & Ambrus Lajos & Gyurik Gábor: Fűszerkert

Burger Barna & Ambrus Lajos & Gyurik Gábor

Fűszerkert
22 fűszer 60 recept

5900 Ft

Gimmi Rizzi: 6 létrafok az imához

Gimmi Rizzi

6 létrafok az imához

650 Ft

Futó Károly: Szentté kell lennünk!

Futó Károly

Szentté kell lennünk!

1580 Ft

Dr. Herbert Madinger: Maradjatok bennem!

Dr. Herbert Madinger

Maradjatok bennem!

1600 Ft