Minden napunk út a boldogsághoz

Ha nyitott szemmel járunk, könnyű észrevennünk Istenünk ajándékait.

Minden napunk út a boldogsághoz

Szerző: Anselm Grün OSB

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-69679-8-7
Kiadó: Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 136
Méret: 110x170 mm
Kötés: keménytáblás

1800 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Nem kell hatalmas erőfeszítéseket tennünk azért, hogy eljussunk a vágyott boldogsághoz. Csupán nyitott szemre és szívre van szükségünk, hogy az adott pillanatban felfigyeljünk a körülöttünk lévő apró csodákra. Boldog, aki észreveszi a teremtés szépségét és észleli az őt körülvevő világ gazdagságát. A boldogság nem erőfeszítésünk és teljesítményünk eredménye, nem lehet pénzért megvásárolni: a boldogság ajándék. Ha nyitott szemmel járunk, mindennap észrevesszük majd Isten ajándékait.

A boldogsághoz vezető út nem megerőltető és nincs messze tőlünk. A boldogság a lábunk előtt hever! Ott nő az út szélén, ahol mindennap elhaladunk. Csak le kell hajolnunk érte. Aki elsiklik a boldogság apró jelei fölött, sehol sem fog rátalálni. ott sem, ahová a boldogságot ígérő próféták csalogatják.

Ehhez a hétköznapi boldogsághoz különleges látásmódra van szükség. Szeretettel és irgalommal kell önmagunkra tekintenünk, korlátainkkal és gyengeségeinkkel együtt igent kell mondanunk arra, akik vagyunk. Csak így lehetünk boldogok.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Anselm Grün OSB: A válaszok könyve

Anselm Grün OSB

A válaszok könyve

2200 Ft

Anselm Grün: Gondolatok születésnapra

Anselm Grün

Gondolatok születésnapra

1290 Ft