Egy ördögűző tapasztalatai

Szerző: Don Gabriele Amorth

Kategória: Harc a sátánnal
ISBN szám: 978-963-36334-3-4
Kiadó: Ecclesia Szövetkezet
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 248
Méret: 110x195 mm
Kötés: puhafedeles

1700 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Don Gabriele Amorth hosszú ideig Róma ördögűzője volt. Az emberek életébe közvetlenül beavatkozó sátán elleni küzdelemről szóló tapasztalatait közli ez a könyv.

Az ördögűzésnek kettős célja van. Egyrészt az ördögtől gyötört emberek megszabadítása, ezt megelőzi azonban egy vizsgálat, és erről igen gyakran megfeledkeznek. Az ördögűző, mielőtt hozzáfogna az exorcizmushoz, kikérdezi magát az érintett személyt, vagy családtagjait, hogy megállapítsa: fennállnak-e azok a körülmények, amelyek a szentelmény kiszolgáltatását indokolják.

[...]

Kiket támad meg az ördög? Nem habozom kimondani a fiatalokat. Elég, ha visszagondolunk, milyen alkalmak nyithatnak utat az ördögnek, hogy hatalmába kerítsen valakit, s belátjuk: a mai hit és eszmények nélküli fiatalok vannak leginkább kitéve e szörnyűséges „tapasztalatnak”. A gyermekek is igen veszélyes helyzetben vannak, nem személyes bűnük, hanem gyengeségük miatt. Sokszor megesik, hogy idős személyen áldásakor is azt fedezzük fel: a gonosz jelenléte a korai gyermekkorra vezethető vissza, esetleg egyenesen a születés pillanatára, sőt, olykor az embriókorra.

[...]

Nagyon fontos, hogy a megrontott tárgyak elégetése közben imádkozzunk. Különösképpen, ha olyan varázsszerekről van szó, amit véletlenül fedeztünk fel, vagy az ördög mutatta meg a helyét, nem lehet félvállról venni a dolgokat. Okulásomra elbeszélte nekem P. Candido egy „fiatalkori tévedését”, vagyis egy olyan könnyelműségét, amit ördögűző pályájának első éveiben követett el.

[...]

Mária azt mondta magáról, hogy ő az Úr szolgálóleánya és ő lett az Isten anyja, egyedülálló közelségbe kerülvén a Szentháromsággal. Gondoljuk el, mekkora az ellentmondás e téren közte és a sátán között, aki elszakította magát az Istentől és legtávolabb eső teremtményévé tette önmagát.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Aktuális ajánlataink

Simon András: Könyvjelző

Simon András

Könyvjelző
SA-1419

150 Ft

Teresio Bosco & Alarci Gattia: Don Bosco története

Teresio Bosco & Alarci Gattia

Don Bosco története

2600 Ft

Stift Z. Angelico: Matrica

Stift Z. Angelico

Matrica
Angelico MTC-008

10 Ft