Egy ördögűző tapasztalatai

Szerző: Don Gabriele Amorth

Kategória: Harc a sátánnal
ISBN szám: 978-963-36334-3-4
Kiadó: Ecclesia Szövetkezet
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 248
Méret: 110x195 mm
Kötés: puhafedeles

1700 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Don Gabriele Amorth hosszú ideig Róma ördögűzője volt. Az emberek életébe közvetlenül beavatkozó sátán elleni küzdelemről szóló tapasztalatait közli ez a könyv.

Az ördögűzésnek kettős célja van. Egyrészt az ördögtől gyötört emberek megszabadítása, ezt megelőzi azonban egy vizsgálat, és erről igen gyakran megfeledkeznek. Az ördögűző, mielőtt hozzáfogna az exorcizmushoz, kikérdezi magát az érintett személyt, vagy családtagjait, hogy megállapítsa: fennállnak-e azok a körülmények, amelyek a szentelmény kiszolgáltatását indokolják.

[...]

Kiket támad meg az ördög? Nem habozom kimondani a fiatalokat. Elég, ha visszagondolunk, milyen alkalmak nyithatnak utat az ördögnek, hogy hatalmába kerítsen valakit, s belátjuk: a mai hit és eszmények nélküli fiatalok vannak leginkább kitéve e szörnyűséges „tapasztalatnak”. A gyermekek is igen veszélyes helyzetben vannak, nem személyes bűnük, hanem gyengeségük miatt. Sokszor megesik, hogy idős személyen áldásakor is azt fedezzük fel: a gonosz jelenléte a korai gyermekkorra vezethető vissza, esetleg egyenesen a születés pillanatára, sőt, olykor az embriókorra.

[...]

Nagyon fontos, hogy a megrontott tárgyak elégetése közben imádkozzunk. Különösképpen, ha olyan varázsszerekről van szó, amit véletlenül fedeztünk fel, vagy az ördög mutatta meg a helyét, nem lehet félvállról venni a dolgokat. Okulásomra elbeszélte nekem P. Candido egy „fiatalkori tévedését”, vagyis egy olyan könnyelműségét, amit ördögűző pályájának első éveiben követett el.

[...]

Mária azt mondta magáról, hogy ő az Úr szolgálóleánya és ő lett az Isten anyja, egyedülálló közelségbe kerülvén a Szentháromsággal. Gondoljuk el, mekkora az ellentmondás e téren közte és a sátán között, aki elszakította magát az Istentől és legtávolabb eső teremtményévé tette önmagát.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

,,Omnes vivunt Ei. Mindenki érte él." (március 20. 13:19)

Tizenketten a pályán (július 10. 10:00)

A mi boldogunk (május 7. 13:49)

Családok imakönyve újratöltve (február 10. 10:16)

Nem kötelességünk vagy jogunk a gyermek (január 26. 11:57)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Kelemen István & Nemes András: A csánigi Mindenszentek-templom története-50%

Kelemen István & Nemes András

A csánigi Mindenszentek-templom története

500 Ft

250 Ft

Jean-Pierre Moisset: A katolicizmus története

Jean-Pierre Moisset

A katolicizmus története

4860 Ft

Phil Bosmans: Legyen időd a boldogságra!

Phil Bosmans

Legyen időd a boldogságra!

2800 Ft

Gyürki László: Szent Pál útjain

Gyürki László

Szent Pál útjain

1950 Ft