Okkultizmus és szellemi harc

Szerző: Mary Pereira & P. James Mariakumar

Kategória: Hitvédelem
ISBN szám: 978-615-52590-4-3
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 146
Méret: 141x200 mm
Kötés: puhafedeles

2500 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Mary Pereira és James Mariakumar SVD atya hosszú évek óta dolgoznak együtt a gyógyító és szabadító szolgálatban. A közös lelkigyakorlatok tapasztalatai alapján a katolikus Biblia segítségével megvilágítják, hogy az okkultizmus és a New Age ellentmond a hitnek.

A szerzők gazdag élettapasztalatuk alapján beszámolnak arról, hogyan ismerhetők fel az okkult terheltségek, és milyen fontos védelmet és szabadulást nyújtanak a Katolikus Egyház szentségei és szentelményei.

Ezzel egyidejűleg a szerzők tárgyalják a lelki harc területét, és bemutatják a harcban használható lelki fegyvereket. Közben utalnak a katolikus karizmatikus megújulásra és a karizmákra, melyeket a Szentlélek ajándékoz nekünk, és megválaszolják a protestáns ellenvetéseket.

Ajánlom mindazoknak, akik tisztán akarnak látni és le akarják győzni az okkultizmus káros hatásait.

(Katona István atya)

A hívő ember nem tudakolja a csillagokat, hogy megtudja, mi Isten akarata az ő életében. Elfogadja Isten akaratát, és a szerető Isten gondviselésére bízza jövőjét. Emellett felhagy mindenfajta egészségtelen kíváncsisággal a megfoghatatlan dolgok iránt, mikor is teljeséggel Istenre hagyatkozik: „Kiálts hozzám, és válaszolok neked; nagy és megfoghatatlan dolgokat hirdetek neked, melyeket nem ismersz!” (Jer 33,3)

[...]

Keresztény életünk nem az ördögre, hanem Jézusra összpontosít. Az élet azonban a keresztény számára küzdőtér. A sátán, aki örök életünk ellensége, rendületlen harcot vív ellenünk. Minden értelmes ember fel tudja ismerni, hogy ebben a világban két erő működik: a jó és a rossz. Isten, aki minden jónak az Istene minden embert a szeret és az a vágya, hogy mindenki elnyerje az örök életet.

[...]

A kísértések gyengeségünkből és bűnös természetünkből kifolyólag lehetnek „gyengék” vagy „erősek”, amennyiben egy kísértés „rendkívül erős” és „konok”, és csak rendkívül nehezen tudunk megszabadulni tőle, feltehető, hogy a „gonosz tüzes nyilai” ostromolnak bennünket, és kihasználják gyenge és bűnös természetünket. Tudatában kell lennünk annak, hogy az ellenség sokféleképpen vihet minket kísértésbe: büszkeség és hiúság által, tetszeni vágyás, féltékenység, gyűlölet és bosszú által.

[...]

Mária, minden idők legkedveltebb asszonya, ki lett választva, hogy megszülje Isten fiát, és emberi természetet adjon neki. Üdvösségünk érdekében szükséges volt, hogy Jézus, Isten Fia kétféle természetet kapjon – valóságosan emberi és valóságosan isteni legyen. Mivel Jézus az emberi természetét Máriától kapta, Jézus anyja lett; és mivel Jézus Isten is, Mária Isten anyja.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Giuseppe Tomaselli: Lázadó Angyalok

Giuseppe Tomaselli

Lázadó Angyalok

1500 Ft

Don Gabrielle Amorth: Róma ördögűzőjének újabb tapasztalatai

Don Gabrielle Amorth

Róma ördögűzőjének újabb tapasztalatai

4500 Ft

Mária Simma: Élményeim a szenvedő lelkekkel

Mária Simma

Élményeim a szenvedő lelkekkel

2500 Ft

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az egyházi ünnepekről gyerekeknek (május 8. 9:53)

Fatimai kilenced (április 24. 9:22)

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Hubai Péter: A Megváltó a keresztről

Hubai Péter

A Megváltó a keresztről

4900 Ft

Carlo Fiore: Etika 2000

Carlo Fiore

Etika 2000

1620 Ft

Bob Hartman: Mesélő Biblia

Bob Hartman

Mesélő Biblia

5990 Ft