YouCat

A Katolikus Egyház ifjúsági katekizmusa

YouCat

Kategória: Hitoktatás
ISBN szám: 978-963-66253-5-1
Kiadó: Kairosz Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 303

3950 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

Az ifjúsági katekizmus „A Katolikus Egyház Katekizmusa” alapján, a fiataloknak megfelelő nyelven mutatja be az egész katolikus hitet, de nem törekszik a nagy katekizmus teljességére.

A mű kérdés és felelet formában van megalkotva, és a feleletek utáni számok a KEK megfelelő pontjaira utalnak, amelyek a kérdés továbbgondolását és a téma alaposabb kifejtését segítik. Az ezt követő megjegyzés további segítséget nyújt a megértésben, és rámutat a kérdés jelentőségére a mai életben. Az ifjúsági katekizmust képek egészítik ki, a lapszéleken pedig összefoglaló meghatározások, szentírási idézetek, szenteknek, hittudósoknak, hívő és nem hívő íróknak írásaiból vett idézetek olvashatók. A mű végén lévő tárgymutató a konkrét témák könnyebb megkeresését teszi lehetővé.

„Tanulmányozzátok a katekizmust! Ez szívem kívánsága. Tanulmányozzátok a katekizmust lelkesen és kitartóan! Szánjatok rá időt! Tanulmányozzátok szobátok csendjében, olvassátok kettesben, ha jóban vagytok valakivel, alakítsatok tanulócsoportokat, cseréljétek ki gondolataitokat az interneten. Szüleitek nemzedékénél sokkal mélyebb gyökerű hitre van szükségetek.” (XVI. Benedek pápa)

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?