A sötétség három napja

Szerző: Paul Baldauf

Kategória: Szépirodalom
ISBN szám: 978-615-52590-1-2
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 114
Kötés: puhafedeles

1100 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Sokan hallottak már a háromnapos sötétségről, amelyet megjövendölt Pio atya és sok más látnok is. De ezt az eseményt igazán senki sem tudja elképzelni, mivel tényleg annyira borzasztónak tűnik.

Paul Baldauf azonban mégis fel merte vállalni, hogy szemünk elé tárja és felfedje előttünk a közelgő katasztrófát és megpróbáltatásokat egy látványos történet keretében. Megpróbálja szemléletesen lefesteni, hogy miképpen fog ez megtörténni a világ nagyvárosaiban, ha világra, mint az „utolsó ítélet” előfutára, lesújt a borzalmas megpróbáltatás, amely katasztrófa súlyától az emberiség egyharmada nem menekül meg.

Ez egy jövőben bekövetkező esemény regényszerűen megírt formája, ennek ellenére nem szabad pusztán a fantázia szüleményének tekinteni, mert olyan próféciákon (és a Biblián) alapulnak az elbeszélések, emelyeket komolyan kell venni annak érdekében, hogy lelkileg felkészülhessünk Istennek erre a büntetésére.

Ez az esemény csak akkor lenne elkerülhető, ha az emberiség megtérne és ismét Isten vezetése szerint élne. De aki látja ezt a mai világot és ismeri az eseményeket, sajnos nem nagyon remélheti, hogy ez az előre megjövendölt háromnapos sötétség mégsem fog megtörténni. (E. J. Huber)

A szerző regényes formában dolgozza fel a Szentírás és a misztikusok által jövendölt háromnapos sötétség témáját. Nem tudjuk pontosan, hogyan fog mindez történni, de a látnokok szerint váratlanul fog bekövetkezni. Ugyanakkor ez az esemény összefügg egy szörnyű háborúval, amely teljes pusztulással fenyegeti a Földet. Ennek megakadályozására Isten közbeavatkozik a háromnapos sötétséggel és a természeti katasztrófákkal.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének megtérni. De azoknak is, akik az evangélium szerint akarnak élni, és küldetést éreznek mások lelkének megmentésére.

Katona István atya

Milyen csendes a felvonó…

A német vendég még egyszer elcsodálkozott a magas színvonalú berendezéseken és a csúcsteljesítményű technikán, amely az egész hotelt jellemezte. Milyen csöndben indult el a felvonó. Vajon mire gondolt Hyewon Cho? Talán már a következő tolmács feladatánál járt gondolatban.

Épp a kijelzőre nézett, amely mutatta, hogy milyen gyorsan haladnak lefelé a legfelső szintekről, amikor a lift hirtelen megállt.

Először alig észrevehetően, de időközben egyre erősebb viharok érték el Koreát. Villámlás és dörgés követte erős szelek kavarogtak országszerte, és a pusztulás képeit hagyták maguk mögött. Egyidejűleg rengett a föld Koreában, Kínában és Tajvanon is, nem sokkal később a környékbeli más országokban is.

Miközben toronyházak és áruházak omlottak össze és embereket temettek maguk alá, kicsit később elkezdődött a tűzeső is, mintha csak arra várt volna, hogy valaki megadja az indító jelet.

Szöul szinte mind a 25 kerületében kimaradt az áramszolgáltatás. A városban 6 kilométeren át kanyargó Cheonggyechon folyót hatalmasra korbácsolta a vihar.  Szinte gyorsan nőtt, és mint egy hatalmas hüllő, boltíveken és falakon lépett át, s tempóját egyre gyorsította. A víztömegek elöntötték az utcákat és hömpölyögve magukkal rántottak sok-sok embert.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?