A test teológiája kezdőknek

Szerző: Christopher West

Kategória: Teológia
ISBN szám: 978-615-57790-1-5
Kiadó: Mission is Possible Kft.
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 180
Méret: 135x210 mm
Kötés: puhafedeles

2990 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

Széthullott családok, abortusz, AIDS, internet pornó, szexuális visszaélések, a házasság intézményének újradefiniálása – a világ mély szexuális krízisben van. Merre lehet a kiút?

Ezekre a sajátosan korszakos kérdésekre ad választ Szent II. János Pál pápa egyedülálló művében, a Test teológiájában. A jézusi tanításból kiindulva II. János Pál a szexről és a testről szóló híres reflexióiban a modern világ krízisének gyökereihez vezet bennünket és felrajzolja az utat, amely az igazi szexuális felszabaduláshoz vezet. Mindazonáltal a pápa megfogalmazásainak filozófikus, rendkívül igényes nyelvezete sokszor riasztóan hat az átlagos olvasóra.

Ebben a Magyarországon kívül már rendkívül sikereket aratott könyvben Christopher West arra tesz kísérletet, hogy népszerű nyelven, az utca emberének stílusában vezesse be az olvasót Szent II. János Pál gondolatainak gazdagságába, s egy rövid és egyszerű összefoglalását adja a pápa forradalmi tanításáról és olyan kérdésekről, mint pl.: Mi az élet értelme? Miért alkotott Isten férfit és nőt? Hogyan tapasztaljuk meg azt a szeretetet, amelyre a szívünk mélyén olyan nagyon vágyunk?

A Test teológiája kezdőknek első, 2004-es kiadása gyorsan nemzetközi bestseller lett. Ez az új, módosított és bővített változat dr. Michael Waldstein fordításán alapszik, mellyel egységes, igényes nyelvezettel ültette át olaszról angol nyelvre Szent II. János Pál katekézis-sorozatát a Test teológiájáról.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?