Az apokalipszis árnyékában

Szerző: Michael D. Brien

Kategória: Szépirodalom
ISBN szám: 978-963-27734-8-3
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 604

3200 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Az emberiséget mindig is izgatta a végső idők kérdése.

A Bibliában a Jelenések könyve apokaliptikus leírásai nyomán sokan próbálták meghatározni az utolsó ítélet napját, melyet megelőz az Antikrisztus fellépése, aki beteljesíti a próféciákat. Vajon ki lesz az Antikrisztus? Egy velejéig gonosz, kegyetlen ember, aki háborúkat, viszályt és pusztulást hoz a földre? Vagy ellenkezőleg: egy humanista, a világbéke megteremtésén fáradozó, megértést hirdető személy, akiről csak a legvégén derül ki, hogy ki is valójában?

A regény főhőse, Elijah atya, korunk eseményeit, szellemi áramlatait és az idők jeleit vizsgálva felismeri, hogy közel van már az apokalipszis ideje, s hogy az Antkrisztus is megkezdte tevékenységét. A Vatikántól kapott titkos megbízatás alapján ezért nekilát, hogy felderítse, ki áll a világot átszövő, pusztulást hozó események mögött…

„Ezernyi könyvet elolvastam már, és ez a regény az egyik legnagyszerűbb, amelyet valaha is a kezembe vettem. Remélem, tízezrek olvassák majd, és ugyanúgy megragadja majd őket is, ahogyan engem lenyűgözött ez a remekmű.” Sheldon Vanauken, bestseller-szerző (USA)

„Garantálom, ha egyszer az olvasó a kezébe veszi ezt a könyvet nem tudja majd letenni, amíg a végére nem ér… Íme egy rendkívül tartalmas olvasnivaló, gyönyörűen megírva, izgalmas krimivel átszőve, melyben benne van az a bizonyos többlet, ami a puszta szórakoztatásból valódi irodalmi remekké emeli.” Ralf McInerny, filozófus, egyetemi tanár (USA)

 

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Aktuális ajánlataink

Mezei Károly & Pulay Gyula: Versenyképes-e a Jó Pásztor?

Mezei Károly & Pulay Gyula

Versenyképes-e a Jó Pásztor?

1980 Ft

Böjte Csaba & Karikó Éva: A szeretet bölcsője

Böjte Csaba & Karikó Éva

A szeretet bölcsője
A házasság mérföldkövei

6999 Ft

Pápai Biblikus Bizottság: Mi az ember?

Pápai Biblikus Bizottság

Mi az ember?
A bibliai antropológia körképe

2800 Ft

Kerényi Lajos: A világot átölelő szeretet

Kerényi Lajos

A világot átölelő szeretet

4200 Ft