Télre tavasz

Szerző: Gary Chapman & Catherine Palmer

Kategória: Szépirodalom
ISBN szám: 978-963-28808-7-7
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 283
Méret: 135x205 mm
Kötés: puhafedeles

2900 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

Az új szerelemnél nincs fényesebb, a hosszú szerelemnél nincs nagyszerűbb, ám az újraéledt szerelemnél nincs gyöngédebb dolog a földön.

Brad és Ashley tudták, hogy a mézeshetek felhőtlen időszaka nem fog örökké tartani, arra mégsem számítottak, hogy a házasságuk ilyen hamar véget érhet. És vajon Pete és Patsy meddig vár még ez egybekeléssel? Mi lesz Codyval és Jennel? Még sok minden fagyos Öbölmélyén, de a sokat ígérő tavasz szinte karnyújtásnyira van…

Azzal az asztalhoz vágta az éppen kezében lévő gyöngyöt, ami felpattant, és Jennifer mögött a falhoz csapódott. Ashley a kezébe temette az arcát. Úgy érezte, nem bírja tovább magában tartani bánatát. Mi értelme úgy tenni, mintha minden rendben lenne? Könnyek gördültek le az arcán. Az élete romokban, semmi sem úgy alakul, ahogy elképzelte. Teljes káosz az egész.
– De hát ezek a gyöngyök gyönyörűek! – vigasztalta szelíden Jennifer. – Igazi műalkotások. Mindenkinek tetszenek. Tudod, Mrs. Moore is mennyire odavolt értük! Folyton a gyöngyeidről beszélt, meg hogy milyen büszke rád, amiért már megrendelőid is vannak. Ugye, ti ketten közel kerültetek egymáshoz? Tudom, sokat segítettél neki a baleset után.

[…]

– De te nem mozdultál rá Bradre, ugye?
– jaj, dehogy! Hogy kérdezhetsz ilyet? Jaj, olyan szörnyű! – Jennifer fölállt, és hadonászni kezdett, mint aki el akar hessegetni egy legyet. – Soha nem tennék olyasmit, amivel felhívnám magamra Brad Hanes vagy egy másik házas férfi figyelmét. Hogy tehetném? Ashley a barátnőm, és nagyon szeretem. Ezt te is tudod Patsy.
Jennifer hirtelen lerogyott a kanapéra.
– Jó, hát lehet, hogy egy icipicit flörtöltem vele – motyogta a könnyeit nyelve. – Nem tudom. Brad nagyon jól néz ki, és olyan kedves volt. Úgy beszélt velem, ahogy évek óta senki. Jaj, Patsy lehet, hogy a viselkedésem miatt gondolta, hogy azt szeretném, ha… megérintene? Lehet, hogy tényleg úgy viselkedtem!

[…]

– Csokitorta? – kotyogott közbe Cody.
– Majd meglátjuk – felelte Brenda pillanatnyi gondolkodás után.
– Szerintem csodálatos ötlet – szólalt föl Miranda. – Szívesen megszervezem a dekorációs csapatot. Kimmel boldogan elvállaljuk.
Mindenki Kim felé fordult, aki bizony egyre terebélyesebbnek látszott, legalábbis deréktájon. Patsy konstatálta magában, hogy jó sokat nyújtózkodhatnak odabenn azok az ikrek. Szegény mamájuk alig bírhat velük!
– Szívesen beszállok Kim helyett! – ajánlotta föl Jennifer. – Jó móka lesz.
–Remek! – mosolygott szépséges lányára Brenda. – Van valakinek kérdésre? Szívesen vennénk az ötleteket…
Brenda hirtelen elhallgatott, a társaságon pedig halk morajlás futott végig. Ashley Hanes jelent meg az ajtóban.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Gary Chapman & Catherine Palmer: Parázsló Ősz

Gary Chapman & Catherine Palmer

Parázsló Ősz

2900 Ft

Avilai Szent Teréz: A belső várkastély

Avilai Szent Teréz

A belső várkastély

3800 Ft