Élményeim a szenvedő lelkekkel

Szerző: Mária Simma

Kategória: Egyéb
ISSN szám: 0865-7467
ISBN szám: 978-963-92819-6-7
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 168
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

2500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Azoknak, akik segíteni akarnak a tisztítótűzben szenvedő lelkeknek.

Mária Simma egy kicsiny hegyi faluban (Sonntag, Ausztria) élő, szegény sorsú lány volt. Már gyermekkorában sokat imádkozott, hogy a tisztítótűzben Szenvedő Lelkeken segíthessen. Szerette volna egészen Istennek szentelni az életét. Azonban gyenge egészségi állapota miatt a kolostorból elutasították. Szerényen, visszavonultan élt a szülői házban.

Egyszer azonban meglepő dolog történt. 1940-ben (25 éves volt ekkor) meglátogatta őt a másvilágról egy férfi, aki imádságát kérte. A vendég ugyanúgy volt öltözve, mint általában az emberek. Érthetően, világosan beszélt. Látható és hallható volt. Mária megígérte, hogy imádkozni fog érte, ezután a látogató eltűnt.

Ez a találkozás megváltoztatta Mária életét. Ettől kezdve a Szenvedő Lelkek megmentésének szentelte minden idejét. Imádkozott, vezekelt, előadásokat tartott – egészen 2004-ig, – 89 éves korában bekövetkezett haláláig.

Ebben a könyvben Mária leírja ezeket az izgalmas találkozásokat, amelyek bepillantást adnak abba, hogy ki, miért került a szenvedés helyére.

Az ő karizmája egy Istentől kapott különös karizma, amely ráébreszt bennünket felelősségünkre elhunyt hozzátartozóink iránt.

Ez a könyv erősíti hitünket abban, hogy van egy természetfölötti világ, amelyet nem láthatunk, de egyszer mindannyian belépünk ebbe. De nem mindegy, hogy milyen szívvel? Milyen lélekkel?

Szűz Mária és a Szenvedő Lelkek

Szűz Mária a Szenvedő Lelkek számára az Irgalmasság Anyja. Ha elhangzik a neve a purgatóriumban, a lelkeket elönti az öröm.

Mária mennybemenetelének ünnepén egy Szenvedő Lélek ezt mondta: a Szűzanya halálakor arra kérte Jézust, hogy szabadítsa meg azokat a lelkeket, akik akkor a tisztítótűzben szenvedtek. Krisztus a mennybevétel idején teljesítette anyja kérését.

Ezek a lelkek aztán elkísérték Szűz Máriát a mennyekbe, mert őt akkor az Irgalom és az isteni kegyelem anyjává koronázták. A tisztítótűzben pedig a kegyelmet Isten akarata szerint osztja szét: gyakran alászáll a lelkek közé. Legalábbis Mária Simma így látta.

[…]

Érdemes-e manapság papnak menni?

Már szóltam a szülők nagy felelősségéről abban az esetben, ha Isten gyermeküket saját különleges szolgálatába hívja el. „A mai időkben nem engedem, hogy a fiamból pap legyen” – jelentette ki egy családapa.

„És miért nem?” – kérdeztem.

„Hiszen maga is tudja, milyen időket élünk, micsoda modern lelkipásztorok vannak, olyasmit tanítanak, ami nem is katolikus. Ilyenekre nem bíznám a fiamat, akkor már inkább ne legyen belőle pap.”

A következőkre hívtam fel a figyelmét: „Amíg a fiából pap lesz, eltelik 12 vagy 13 év. Addig még sok minden megváltozik, ebben biztos vagyok. Ez a nagy szabadosság nem fog sokáig tartani. Minden egyes zsinat alkalmával volt egy kis felbolydulás, zavarodottság. És ekkora zsinat, mint ez a legutóbbi (II. Vatikáni Zsinat), még soha nem volt. De nem a zsinat az oka a zavarnak. A legfőbb vétkesek azok – köztük sajnos bíborosok, püspökök, és plébánosok is –, akik nem engedelmeskednek a pápának.”

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Giuseppe Tomaselli: Lázadó Angyalok

Giuseppe Tomaselli

Lázadó Angyalok

1500 Ft

Szauer Ágoston: Stációk

Szauer Ágoston

Stációk

300 Ft

Mary Pereira & P. James Mariakumar: Okkultizmus és szellemi harc

Mary Pereira & P. James Mariakumar

Okkultizmus és szellemi harc

2500 Ft