Utolsó harc a fény és a sötétség között

Okok, hátterek és következmények

Utolsó harc a fény és a sötétség között

Szerző: Paul Josef Jakobius

Kategória: Egyéb
ISSN szám: 0865-7467
ISBN szám: 978-963-92819-7-4
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 378
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

3500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

J. Jakobius könyve arról szól, hogy az emberiség sorsa egy globális diktatúra felé halad. Mindezt a Jelenések könyvének jövendöléseivel szemlélteti.

Ma egy szellemi világháború végső, döntő harcában élünk, mely hasonló rombolást végez, mint minden nagy atomhatalom totális atom-vitája az egymás elleni harcban, azzal a különbséggel, hogy ez szellemi harc, de ugyanolyan halálos hatása lesz, különösen az örök életre.

Ezt a harcot rafináltan, álnokul és szinte észrevehetetlenül folytatják a római katolikus keresztényekkel szemben. A cél az, hogy szakadjanak el Rómától, a pápától és a tanítóhivataltól, és csatlakozzanak egy új ökumenikus egyházhoz, amely minden keresztény felekezet szövetsége lesz.

[…]

A Péternek és utódainak, a pápáknak tett jövendölésével – vagyis hogy a pokol kapui sem vesznek erőt rajta – Jézus egyúttal azt is közli, hogy a pokol erői és hatalmai meg fogják támadni az Egyházat, hogy megsemmisítsék. A látható Egyházzal szemben, akinek élén a pápa áll, van egy másik, láthatatlan, titkos hatalom, amely jól álcázva, titokban ravaszul, mégis a teljes nyilvánosság előtt szervezkedik ellene. Minden reklám- és propagandaeszköz a rendelkezésére áll, sőt a média, melyeknek legfontosabb szerveit kontrollálja, és amelyek véleményformálóak. Jézus Jánosnak már a Jelenések könyve elején, mint a sátán zsinagógáját említi ezt a hatalmat (vö. Jel 2,9).

[…]

Nem túlzás, amit George Orwell a nagy feltűnést keltő „1984” című regényében írt a „Big Brother” („Nagy Testvér”) által figyelt emberekről. Ez vár a közeljövőben a gyanútlan emberekre!

A világpolitika kulisszái mögött egy titkos hatalom rejtőzik, amely minden szálat a kezében tart. Befolyása van a politikára, ellenőrzi a világ pénzügyeit, az energiát, a médiát, és egy ideje már egy „Új Világrendet”, az ún. Novus Ordo Seclorum-ot készíti elő, mégpedig saját elképzelése szerint.

Végül egy minden fölött álló világkormányunk lesz, amely mindent kézben tart.

Ez lesz a legnagyobb, világraszóló, irgalmatlan diktatúra, amit az emberiség valaha átélt!

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Giuseppe Tomaselli: Lázadó Angyalok

Giuseppe Tomaselli

Lázadó Angyalok

1500 Ft

Emmánuel Maillard: A rejtőzködő - Medjugorjei Gyermek

Emmánuel Maillard

A rejtőzködő - Medjugorjei Gyermek

3500 Ft

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink