Áldj meg minket Jézus!

Szerző: Patyi Beáta

Kategória: Hangoskönyvek
ISBN szám: 978-963-96706-9-3
Kiadó: Jel Könyvkiadó
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 128
Méret: 170x170 mm
Kötés: keménytáblás

2900 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Ez az imádságos kiadvány tartalmazza az alapvető és legismertebb katolikus imákat. Segíteni akar az imádság tapasztalatának megszerzésében, megszeretésében.

A kiadvány két CD-mellékletén az imádságokat a Magyar Katolikus Rádió munkatársai mondják el. Az elmélyülésben Varga László atya ihletett orgonamuzsikája is segíti az olvasókat-hallgatókat.

Ima a testvérekért, rokonokért, barátokért

Atyám, őrizd, óvd a bajtól azokat, akiket különösen szeretek. Úgy vigyázz rájuk, mint az én szívemre, amelyben nevüket hordozom. Védd meg őket minden bajtól, áldd meg törekvéseiket.

Bizalommal kérlek, Atyám, tarts távol szeretteimtől minden rosszat és azon az úton vezesd őket, amely a Te dicsőségedbe vonja lelküket. Ha szívüket bánat nyomja, tedd őket kitartóvá az irántad való bizalomban. Tudjanak remélni segítő kegyelmedben. Engedd, hogy szép legyen életük: áldott a reggel, békés az éjszaka, sikeres a munka, zavartalan az álom és pihenés. Találjanak életükben sok örömet, legfőképpen Tebenned, s szeretetedben. Élvezzék a földi boldogságot, melyet a tiszta lelkek számára juttatsz, hogy annál inkább vágyakozhassanak szeretetedben és boldogságodban élni. Ámen.

F. Lelotte nyomán

[…]

Lelki áldozás

Amikor az életem olyan szakaszához érkezem Uram, hogy Szent Testedet valami miatt valóságosan nem vehetem magamhoz, felindítom magamban az utánad való vágyakozást, és Te ezáltal lélekben jössz el hozzám. Köszönöm, Jézusom, végtelen szeretetedet.

Uram, Jézusom! Itt vagyok az oltáron; valóban itt vagy! Szemem nem lát, fülem nem hall Téged, eszem föl nem fogja, miképpen vagy itt jelent. De itt vagy, mert magad mondod: Ez az én Testem! –A te isteni szavadra hiszem és vallom, hogy valóban itt vagy. Lelkemből óhajtanám, hogy az én szívem hajlékába is betérj. De íme, bűnös vagyok (…) – és nem vagyok méltó szent tested vételére. Bánom, Uram, bűneimet, és nem akarom többé elkövetni őket. Bocsáss meg hát kegyesen! Jöjj lelkembe és szenteld meg isteni kegyelmeddel! Ámen.

Szuszai-Sík

 

Mit vettek még, akik ezt vették?