Jegyesek vagyunk - házasok leszünk

Szerző: Várnai Péter

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-69646-2-7
Kiadó: Szent Gellért Kiadó
Oldalszám: 77
Méret: 142x200 mm
Kötés: puhafedeles

950 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Ezt a remek kis könyvet elsősorban a házasság előtt állóknak szánjuk. Kitűnő anyag jegyesoktatáshoz is, vagy éppen a fiatal házasok lelki kalauzának. Sok képpel, idézettel, elgondolkodtató kérdésekkel.

A család a legelemibb közösség, ahol egymás javát keresve és szolgálva adjuk át a legfontosabbakat: az életet, a hitre és a szeretetre való képességet. Ezért nevezhetjük a családod ecclesiolának, kisegyháznak...
A családban a gyermek valódi áldás; az édesanya áldott állapotban van, vagy várandós. Van-e szebb lény a földön, mint egy gyermekét váró anyuka, akire büszkén tekint a férje?
A nő az élet hordozója, a férfi pedig az élet védelmezője.
A család az élet helye: a tisztelet, az adni tudás, a formálódás, a megbocsátás és az újra kezdés terepe. A családban Isten ajándékai vagyunk. Folyamatosan növekedünk, és nem csak „elvagyunk, mint a befőtt”. Növekedésünket az Úr adja, így nevelünk és növelünk egyszerre. Ünnepléseink forrása a vasárnapi szentmise lesz. A hely, ahol a közösség Krisztusra tekintve egy új civilizációt szül. Vállaljuk, hogy vonzó példává leszünk a semmi eróziójával szemben.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink