II. János Pál csodái

Szerző: Pawel Zuchniewicz

Kategória: Életrajz
ISBN szám: 978-963-96701-3-6
Kiadó: Jel Könyvkiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 220
Méret: 148x210 mm
Kötés: puhafedeles

2100 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

II. János Pál pápa halála óta nagyon sok könyv jelent meg róla, ez is mutatja, hogy rendkívüli ember volt, akire az egész világ odafigyelt. A hívő emberek számára még több, szent életű ember, aki az életszentség felé vezető úton mindnyájunk példaképe lehet. Halála után egyre több beszámoló jelent meg arról, hogy különböző csodás, rendkívüli események történtek életében. Közülük jó néhányat a hivatalos vatikáni honlapon közöltek.

Pawel Zuchniewicz lengyel újságíró – aki korábban már írt könyvet II. János Pál pápáról –, ezeket a világ legkülönbözőbb táján történt rendkívüli eseményeket gyűjtötte össze egy kötetbe úgy, hogy az egyes fejezetek elején II. János Pál pápának A csodák, mint a természetfeletti rend jelei – 1988. január 13-án tartott általános audiencián elmondott – beszédéből közöl idézeteket.

II. János Pál találkozás a beteg kislánnyal nem tartott tovább néhány percnél. Nem sokkal ezután megkezdődött az ünnepség. Maria Angelica boldogan, hogy lánya ilyen nyugodt, hallgatta a homíliát, melyben a pápa Paraguay máriás földrajzáról beszélt.

[…]

Egy hónappal később a kislányt eperációnak vetették alá. Az orvosok megdöbbenésére ez volt az utolsó orvosi beavatkozás betegségében. A vízfej teljesen eltűnt, Angelica egészséges, szép kisportolt lánnyá cseperedett. Évről évre jár kontrollra, és a diagnózis évről évre ugyanaz: „Teljesen egészséges vagy” – mondják az orvosok.

[…]

– Beszélnek II. János Pál „magnetizmusáról”. Ez az ő kétségkívül erős személyiségéből fakad, vagy ez is még „valami” volt?


– „Valami” volt. Ő nem olyasféle pszichoterapeuta vagy bioterapeuta volt, akik más országokból jönnek, és kezüket az ember fejére teszik. Nem tartották olyan embernek, aki rendelkezett volna bioárammal. Bensője Istennel volt telve, és ez neki elég volt.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Aktuális ajánlataink

Major Dorina & dr. Udvardy Tamás & Juhász Pál Balázs & Agárdiné Kálnásy Éva: Hittan 7. Érték(T)rend

Major Dorina & dr. Udvardy Tamás & Juhász Pál Balázs & Agárdiné Kálnásy Éva

Hittan 7. Érték(T)rend
Tanári kézikönyv

2800 Ft

Koszterszitz József: Fulgur

Koszterszitz József

Fulgur

1600 Ft