Csodás gyógyulások igaz története

Isten meggyógyítOlyan daganatos és egyéb megbetegedésekben szenvedők osztják meg felgyógyulásuk csodás történetét az Olvasóval, akikről orvosaik már lemondtak, Isten azonban nem. A hit erejével sikerült felgyógyulniuk. Michael Harold Brown az Isten meggyógyít –„Távol tartom tőled a betegségeket (Kivonulás 23,25)” című könyvében gyűjtötte össze különleges történeteiket.

„A test és a lélek szorosan összetartoznak. Ha hitben és szeretetben élünk – ez segíti az egészséges életet, betegség esetén pedig a gyógyulást” – írja a könyv ajánlásában Katona István atya. Gondolataival egyetértek, hiszen nekem is van olyan szerettem, aki a hit nélkül nehezen birkózna meg számtalan betegségével. Úgy hiszem és tapasztalom, hogy Isten segítségével még a legkilátástalanabb helyzetben is megtalálhatjuk, hogy mi az, ami a javunkra válhat az adott körülmények között.

Hozz áldozatot az egészségedért, légy pozitív! – buzdít Michael Harold Brown, hiszen ahogy a Biblia is írja: „Javára lesz ez a testednek, üdítő balzsam a csontjaidnak.” (Péld 3,8)

Kattintson ide, ha szeretné elolvasni a teljes könyvajánlót >>>
Kattintson ide, ha szeretné megrendelni a kiadványt >>>