Álljatok ellen az ördögnek...

A szabadítás katolikus szemmel

Álljatok ellen az ördögnek...

Szerző: Neal Lozano

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-615-52592-0-3
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 214
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

2900 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Sokszor nem gondolunk arra, hogy lelkünk mélyén milyen sok probléma, sérelem, feldolgozhatatlan fájdalom húzódik meg. Ezek megkötöznek bennünket! Nem tudunk igazán szeretni, nem tudunk igazán örülni az életnek, nem tudunk igazi kapcsolatokat teremteni az emberekkel. Istent is távolinak érezzzük.

Neal Lozano rámutat arra, hogy van szabadulás! Jézus azért jött, hogy „az ördög műveit lerontsa” (1Jn 3,8). Jézusnak van hatalma, hogy elvezessen bennünket az igazi szabadságra. Bátorság és hit kell ahhoz, hogy merjük szétszakítani láncainkat és belépjünk Isten Országába!

Ajánlom mindazoknak, akik át akarják élni a belső szabadság örömét! (Katona István atya)

Csak néhány száz évvel később kezdett az egyház korlátozásokat bevezetni az ördögűzés gyakorlatában. Ezt pedig azért tette, hogy jobban tudjon gondoskodni mind a valódi megszállottakról, mind pedig azokról, akik valamilyen kevésbé erős démoni hatástól szenvedtek. Mindenesetre az ördögűzést egy bizonyos szertartáshoz kötötték, amelynek részei leginkább az ördögökkel való nyílt szembeszállás, ördögi megnyilvánulások, az ördögök nevének kiderítése, és végül az ördögök kiűzése voltak. Az ördögűzés során nem a szenvedő van a középpontban, hanem a pap küzd meg helyette az ördöggel.

[…]

Jézus igen sikeresen űzte el a gonosz lelkeket. Egyszer sem történt meg, hogy ne sikerült volna segítenie annak, aki hozzá fordult. A szavaival űzte ki az ördögöket, megmutatva ezzel, hogy az Atya hatalma az övé is (Mt 8,16). Ugyanakkor következetes is volt. Ha egy gonosz lélek megnyilvánult a jelenlétében, megparancsolta neki, hogy távozzon. Időnként az is előfordult, hogy néhány kérdést is föltett a hozzátartozóknak a szabadulást kérő személyről, a probléma hátteréről.

[…]

Túl sok nagyon jó katolikus van, mint az én édesapám is, akik kényszerességtől vagy valamilyen szenvedélybetegségtől szenvednek. Még mindig túl sok jó katolikus van, akinek szüksége lenne arra, hogy hallja az Isten országának jó hírét, és az Evangélium ígéreteit. Túl sok katolikus egyáltalán nem számít rá, hogy valaha is találkozik az Úrral, és megváltozik az élete, ahogy a híveknek meg lett ígérve. Pedig a Mennyei Atya életet ígért nekünk a Lélekben. Csak kérnünk kell, és megkapjuk.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?