Tanuljunk az erényekről!

Útmutató a jó döntésekhez

Tanuljunk az erényekről!

Szerző: Juliette Garasché Dages & R. W. Alley

Kategória: Janó Manó sorozat
ISBN szám: 978-963-45838-3-7
Kiadó: Agapé Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 32

850 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

E könyv megismerteti a gyermekeket az erény fogalmával és a hozzá kapcsolódó alapvető szókinccsel. Abban is segíti őket, hogy felismerjék és megnevezzék azokat a viselkedésformákat, amelyet saját magukban is szeretnének kialakítani.

Amikor a gyermekekben kialakul egy erényforma, az ennek megfelelő viselkedés szinte ösztönös szokásává válik. Ezt azonban nem mindig könnyű elérni! Az élet telis-tele van kihívásokkal, a mai kultúránk pedig – úgy tűnik – sokszor ellentétben áll az erényekkel. Ám hite és egyénileg gyakorolt erényei által felnőttként is gyarapítható jó tulajdonságait, így ezzel Isten jóságának magvait vetheti el útja során.

Lelje örömét abban, hogy bevezeti a gyerekeket az erények világába! E könyv csak az első lépés. Legyen kreatív, és szoktassa rá gyermekeit a jóságra! Dicsérje erőfeszítéseiket, amelyekkel jobbá és istenarcúbbá igyekeznek válni.

Ima

Irma rendszeresen imádkozik. Irma egészen aprócska kora óta figyelte, hogy szülei mit tesznek reggelente. A reggelek kávézással indultak és közös imával. A konyhaasztal mellett hálát adtak Istennek, és kérték, segítse őket a nap folyamán. Anyukája és apukája felváltva olvasott a Bibliából egy-egy rövid történetet vagy imádságot. Irma most már elég nagy, sőt már olvasni is tud. Reggelente ő is csatlakozik a szüleihez, és együtt imádkoznak. Így közelebb kerül Istenhez. Mindig szakít időt arra, hogy a nap folyamán imádkozzon, hogy kérje Isten segítségét és jóságát.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink