A Szent Grál felfedezése - Egy kutatás vége

Szerző: Michael Hesemann

Kategória: Történelem
ISBN szám: 978-963-27733-6-0
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 336

2980 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

A keresztényeket évszázadok óta foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon ránk maradt-e a Szent Grál, vagyis az a kehely, amelyben Jézus az utolsó vacsorán vérévé változtatta a bort? Jámbor legendák, ősi hagyományok, világszerte ismert irodalmi alkotások, és – az utóbbi évtizedekben – történelmi kutatások próbálják meghatározni, hogy a több, szentnek tartott kehely közül melyik lehet a valódi Grál.

Michael Hesemann – hazánkban is népszerű történész és oknyomozó író – egy kétezer esztendőt átívelő történelmi utazásra hív bennünket. Szigorú, tudományos kritériumok szerint megvizsgálja a ránk maradt dokumentumokat, mígnem eljut a spanyolországi Valenciába, melynek katedrálisában több mint fél évezrede őriznek egy 7 cm magas, 9,5 cm átmérőjű, finoman csiszolt achátkőből készült kelyhet, melyet aranyba foglalt az utókor.

Hesemann izgalmas nyomozása során számos bizonyító erejű tényt tár az olvasó elé, mígnem a hosszú ideig tartó kutatómunka után maga is meggyőződéssel jelenti ki: „Úgy gondolom, keresésem végére megtaláltam a Szent Grált.”

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Michael Hesemann: A Názáreti Jézus

Michael Hesemann

A Názáreti Jézus

3200 Ft

Michael Hesemann: Stigmata

Michael Hesemann

Stigmata

3600 Ft