Légy férfi! - Légy olyan férfi, amilyennek Isten teremtett

Szerző: Larry Richards

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-963-27733-8-4
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 180

1950 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Részletes könyvajánló

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt évtizedekben a nők és a férfiak egy része mintha szerepet, sőt lelki habitust cserélt volna. Közülük ezért sokan zavarodottnak tűnnek, és nem azon az úton járnak, amelyre teremtettek.

Ez a könyv biblikus perspektívából közelíti meg azt, hogy mit jelent férfinak lenni. Példaképként állítja elénk többek között Dávid királyt az Ószövetségből, Szent Pált az Újszövetségből, és magát Jézust – aki minden férfi mintája. Krisztus másokért élt, kihívást jelentett az emberek számára, erős volt, mindenkit szeretett, életét adta értünk, s megparancsolta tanítványainak, hogy hasonlóképpen cselekedjenek. e könyv szerzőjével együtt kimondhatjuk tehát: Igazi férfi volt!

„Miről akar szólni ez a könyv? Életünk odaadásáról! Arról, hogy egyetlen életünket, melyet Isten adott nekünk, osszuk szét! Készen állsz rá? A mai világnak valódi férfiakra van szüksége! A családod számít rád; a barátaid számítanak rád; Isten is számít rád – tehát ne félj: légy bátor és légy férfi!” (Larry Richards)

 

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

Isten anyai és atyai arca (február 28. 14:01)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink